Meglepően jól tartja értékét az iPhone X

HusztiD 2018.07.25. 15:55 iPhone 0 db 159

iphone-x-quad

A B-Stock legutóbbi kimutatása alapján igencsak értékálló még a mai napig az iPhone X. Mint tudjuk, lassan elérkezik szeptember, s az Apple bemutatja új iPhone modelljeit, így a várakozásoknak megfelelően csökkennek majd a korábbi modellek árai.

Az oldal beszámolója szerint egyelőre nem nagyon érződik, hogy csökkennének az eladási árak. A szakemberek szerint sok, úgynevezett B-stock modellt az eredeti ár 85 százalékáért tudják eladni, illetve a kicsit használatosabb telefonokat is az eredeti ár kb. 75 százalékáért. Akármelyik arányt nézzük, mind a kettő továbbra is nagyon magasnak számít, de az elemzők szerint a felhasználók egy része inkább vesz használtan egy iPhone X-et, mint egy másik modellt, ugyanis az új form faktor továbbra is nagy hatással van az emberekre.

Mondjuk érdemes lesz megnézni, hogy milyenek lesznek az arányok akkor, ha megjelennek a 2018-as iPhone modellek, hiszen ha azok valóban egy olcsóbb árkategóriát képviselnek, akkor alapos zuhanásba kezdhetnek a jelenlegi iPhone X árazások.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!