Már az Instagram kontaktjaidhoz is hozzáfér a Facebook Messenger

HusztiD 2018.07.20. 17:25 Egyéb 0 db 207

messenger-reactions

Folyamatosan számolunk be arról, ha valamilyen érdekes változás történik a Facebook körül. Mondhatni, hogy egy újabb zavaró funkciót vezetnek be Zuckerbergék, hiszen immáron a Messenger szolgáltatás hozzáfér az Instagram kontaktjainkhoz.

Oké, talán ez még nem is lenne annyira zavaró dolog, hiszen biztosan akadnak köztünk olyanok, kik örülnek ennek a funkciónak, de nem szabad elsiklani afölött, hogy van egy nagy hátránya. Ha egyszer rámegyünk a szinkronizálásra, akkor már nem lesz visszaút. Illetve a Messengeres ismerősünk innentől kezdve látni fogják az Instagramos felhasználói nevünket egyaránt.

A TechCrunch beszámolója szerint a Messenger alkalmazáson belül a People fül alatt lehet szinkronizálni a Connect Instagram opcióval. Nyilván a Facebook célja, hogy minél közelebb hozza a szolgáltatásait egymáshoz, de az biztos, hogy sokak számára zavaró lesz, hogy ha egyszer szinkronizáltak, hiszen onnantól nincs visszaút, később azokat nem lehet törölni/visszavonni.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!