Idén is kihirdették az iPhone Photography Awards legjobb képeit

HusztiD 2018.07.20. 12:40 iPhone 0 db 153

xhsf67PiRHqTgEPE5ttZNA_thumb_2770

Immáron 11 éve annak, hogy évről évre kihirdetik a legjobb iPhone-nal készített képeket. Az iPhone Photography Awards-on idén több ezer nevezés érkezett 140 különböző országból, s az abszolút nyertes mellett az első három helyezett képeit is megosztották a nagyközönséggel.

A legelső díjnyertes képet Jashim Salam készítette Bangladesben egy nagyobb csoport gyerekről, kik számára éppen egy dokumentumfilmet vetítettek. A felvétel egy iPhone 7 segítségével készült. A következő képet Alexandre Weber készítette egyenesen Brazíliából egy iPhone 6s által, egy asszonyról, akire a figyelmet leginkább a tradicionális ruhája és az élénk színek hívják fel.

01-POTY-1st-Alexandre-Weber Processed with VSCO with b5 preset 03-POTY-3rd-Zarni-Myo-Win-1

A harmadik kép Huapeng Zhao nevéhez fűződik, aki rendelkezésére egye iPhone 6 volt. A képen egy fiatal gyermeket láthatunk, aki egy apró halat tette a szeme elé, mikor Zhao fényképezte. Végül a legutolsót Zarni Myo Win készítette egy iPhone 7 Plus segítségével. A kép egyenesen Mianmarból származik, s éppen egy focis pillanatot ábrázol egy olyan ember szemszögéből, aki még gyermekkorában elvesztette lábát, de ennek ellenére nem adja fel a baráti sportot.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!