Teljes értékű, iPad-re írt Photoshop-on dolgozik az Adobe

HusztiD 2018.07.17. 15:55 Egyéb, iPad 0 db 210

photoshop-ipad-800x374

A Bloomberg beszámolója szerint az Adobe jelenleg egy olyan cross-platform Photoshop alkalmazáson dolgozik iOS-re, amely egy teljes értékű szoftvert kínál, mint az asztali verziója a programnak. A jelenlegi információk alapján a gyártó idén október folyamán demózza az alkalmazást, s a megjelenésre valamikor 2019-ben számíthatunk.

Az Adobe Photoshop alkalmazása természetesen jelenleg is elérhető számos mobil platformon, azonban ezekkel az a baj, hogy a teljes verzióhoz képest egy csipetnyi funkciót rejtenek magukban. Ennek kapcsán gondolták azt az Adobénál, hogy egy teljes értékű verziót fejlesztenek, amelyet az Adobe Creative Cloud előfizetéssel vehetnek igénybe a felhasználók, melynek havidíja 9,99 dollártól kezdődik.

Bővebb infókat egyelőre sajnos nem tudni, de esélyes lehet, hogy inkább az iPad Pro modelleket célozza meg vele a fejlesztő, hiszen az erősebb hardverrel rendelkezik, mint a mezei modellek. Nem utolsó sorban az Apple Pencilnek is nagy haszna lehet a képszerkesztésekben. Kíváncsian várjuk az októberi demót, s hogy miképp sikerül az Adobénak a teljes PS élményt iOS-re is elhoznia.

Ti mit gondoltok?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!