Poénos videókkal mutatja be az Apple Pay egyik legjobb funkcióját az Apple

HusztiD 2018.07.16. 13:55 Apple Pay, iPhone, Videók 0 db 384

screen-shot-2018-07-12-at-11-15-42-pm

A hétvége folyamán újabb videókat rakott fel YouTube csatornájára az Apple, ahol ezúttal a saját fizetési szolgáltatásukts, az Apple Pay-re hívják fel a figyelmet. Mint tudjuk, az évekkel ezelőtt bevezetett funkciót az elmúlt években tovább csiszolták az almások, így mostantól barátaink számára bármikor utalhatunk némi pénzt.

Az alábbi videók fejenként 15 másodpercesek, s mindegyik egy-egy rövid, de annál viccesebb történetet mutat be. Lényegében ezzel hívja fel a figyelmet kedvenc vállalatunk arra, hogy játszi könnyedséggel utalhatunk pénzt bárki számára, legyen szó akár egy családtagunkról, vagy ismerősünkről.

Nagyon jó dolog az Apple Pay, azonban nálunk Magyarországon továbbra sem elérhető. Mi több, egyelőre azt sem tudni, hogy mikor érkezik. Hamarosan Ausztriában is útjára indulhat, így kis szerencsével már nekünk sem kell sokat várnunk, mire bejelentik a nagyszerű hírt.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!