A Trónok Harcából ismert Jason Momoával erősíti csapatát az Apple

HusztiD 2018.07.11. 11:56 Apple, Egyéb 0 db 185

hbojasonmomoa-800x450

A Trónok Harca első évadából megismert Khal Drogót alakító színész, Jason Momoa új szerepet kapott, s immáron az Apple csapatát fogja erősíteni a Variety beszámolója szerint. A filmes világban legutóbb az Igazság Ligájában Aquaman-t alakító színész az almások futurisztikus drámájában, a “See”-ben kap főszerepet.

Sok információt ugyan nem tudni magáról a műsorról, de a “See”-t úgy jellemzi az oldal, mint egy  a jövőben játszódó, epikus világépítő dráma. A jelenlegi hírek alapján Momoa az úgynevezett Baba Voss-t fogja alakítani, aki egy félelmet nem ismerő harcos, vezető és egyben védelmező.

Pletyka szinten tudjuk, hogy az Apple az elkövetkezendő egy évben mutatja be új sorozatait. Hogy a jelenleg szóban forgó “See”-t mikorra tervezik, arról egyelőre több infót nem tudni. Érdemes lesz viszont megvárni ezen műsorokat, ugyanis eléggé nagy reményekkel állnak a sorozatos világnak, s némely címhez sikerült eléggé ismert szereplőket szerződtetniük, mint jelenleg Momoát.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!