Egyáltalán nem biztos, hogy az Apple lesz az első egybillió dollárt érő vállalat

HusztiD 2018.07.06. 12:40 Apple, Egyéb 0 db 235

apple-money-aktie-640x360

Az utóbbi években folyamatosan elő jön a téma, hogy vajon az Apple lesz-e az első olyan amerikai nagyvállalat, melynek piaci értéke meghaladja az egybillió dolláros álomhatárt. Eddig a szakértők zöme biztosra vette a dolgot, azonban most úgy tűnik, hogy az Amazon kis szerencsével beelőzheti az almásokat.

Nem olyan régen a két óriás között hatalmas szakadék volt, hiszen az Apple részvényértéke 50 százalékkal volt több, mint az Amazoné. Jelen pillanatban 10 százalékra redukálódott a különbség. Eszeveszett ütemben növekszik az Amazon, hiszen három évvel ezelőtt még csak a top 40-es legértékesebb vállalati listában sem kaptak szerepet.

Kiéleződni látszik a helyzet, ahogyan közelít a két vállalat az újabb mérföldkő felé. Jelenleg 10 százalékos különbség szám szerint 85 milliárd dolláros differenciát jelent, ami az arányokhoz képest nem nevezhető elhanyagolandónak. A szakértők immáron kérdőre vonják, hogy az Apple lesz-e az első egybillió dollár értékű vállalat.

Nyilván idő kérdése minden, így érdemes lesz kivárni. Ti mit gondoltok? Vajon sikerül az Apple-nek hamarabb átlépnie eme varázslatos mérföldkövet?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!