Elviekben ezzel az új, gyors töltésre képes USB C adapterrel érkeznek a 2018-as iPhone modellek

HusztiD 2018.07.04. 13:55 Egyéb, Pletykák 2 db 169

apple-18-w-charger

A jól ismert japán Macotakara legutóbbi beszámolója szerint az Apple immáron 18W-os USB C adaptereket mellékel az új iPhone modelljeihez. Legalábbis ezt erősítik meg az alább látható képekkel, hiszen elviekben sikerült idő előtt kiszivárogtatni a szeptemberben bemutatásra kerülő telefonok egyik újdonságát.

Nem ez az első olyan hír, mely azt állítaná, hogy az eddig hagyományosnak mondott 5W-os adaptert 18W-osra cseréli le az Apple. Az előző év folyamán megjelent iPhone modellek mindegyike támogatja a vezeték nélküli és egyben a gyors töltést, azonban eddig az utóbbi csak úgy volt elérhető a felhasználók számára, ha aranyáron vásároltak hozzá olyan adaptereket, melyek ezt támogatják.

Számítások alapján egy 18W-os adapterrel nagyjából 30 perc alatt tölthetjük fel 0-ról 50 százalékos töltöttségre a telefont. Talán ez elsőre nem mond olyan sokat, de ha az alap 5W-os adaptert nézzük, akkor ott ennyi idő alatt mindösszesen 20 százalékra tornássza fel a töltöttséget. Ha lemaradtatok volna korábbi cikkünkről, hogy mely adapterrel milyen gyorsan tölthetünk, akkor most érdemes lesz bepótolnotok.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Éliás Zsolt András - 2018.07.04. 18:44

    Akkor most USB C – Lightning kábelt adnak hozzá?

  2. Pool - 2018.07.05. 04:48

    Hát én a képen usb c t látok. Ha valós akkor az lessz. Érdekes….

Szólj hozzá Te is!