Az olcsóbb iPhone modelleket szeretik az Androidról érkező felhasználók

HusztiD 2018.07.02. 13:55 iOS, iPhone 2 db 196

674499.apple-iphone-se-32gb

Az Apple szinte minden nagyobb eseményen elhangoztatja, hogy milyen nagy mértékekben váltanak iPhone-ra az Androidról érkező felhasználók. A CIRP jóvoltából erre irányulóan készült egy rövid felmérés, melyből nagyon érdekes dolgok derültek ki.

Ahogyan az almások, úgy a CIRP egyaránt megerősítette, hogy a negyedéves eladásoknál 15-20 százalékos szeletet tesznek ki a droidosok. Ergo az Apple eladásainak ezen része származik olyan emberektől, kik korábban más telefonokat használtak. Ezen felül egy nagyon lényeges dologra egyaránt rámutattak az elemzők: az Androidról iPhone-ra váltók általában az olcsóbb modelleket keresik, mint például az iPhone SE-t.

A miértre nagyon egyszerű a válasz, hiszen Androidos készülékek közül minden árszabású telefon megtalálható, viszont aki a konkurens rendszerről vált, annak bőven elegendő egy belépőszintű iPhone, hiszen az is számos újdonságot rejt magában. Ebből következik, hogy akik a drágább modellekre pályáznak, azok zöme valamilyen iPhone-ról vált.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Pool - 2018.07.02. 22:45

    Szerintem meg csak az h ők döntenek jól. Aki most az újabb modellt veszi akár 8 akár x annak nemsok öröme lessz benne. Kb az se volt az utolsó iphone om amit normálsan lehetett használni. Nem stabil, nemjó, akad , melegszik a 8am szóval kb az újak tényleg tömegcikk. Nincs már apple varázsa a dolognak. Lehet h én pedig droidra váltok. Remélem evvel is lessz felmérés.

  2. Éliás Zsolt András - 2018.07.03. 09:39

    Az a baj, hogy nincs az a pénz amiért droidra váltanék.
    Ha valimi Sony vasra fel lehetne tenni iOS-t, talán. Az előttem szólónak valahol sajnos igaza van. De azért még így is jobb a cucc. Arról nem is beszélek, hogy mennyi pénzt hagytam az appstore-ban.

Szólj hozzá Te is!