Ezeket várhatjuk az Apple-től; így telepítheted az iOS 12 bétáját; Lightning csati nélkül érkeznek az új iPhone-ok? – mi történt a héten?

HusztiD 2018.06.30. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 231

Számos érdekes hírről és történésről számoltunk be az elmúlt napok folyamán, melyek legjavát egy csokorba szedtük arra az esetre, ha valamiről lemaradtatok volna.

airpower-airpods-800x642

Az Apple valóban kinyírná az iPhone Lightning csatlakozóját?

El tudnátok képzelni egy olyan iPhone modellt, amin semmilyen csatlakozó nincs? Nem? Pedig lehet, hogy ez lesz egyszer a csatlakozó jövője – legalábbis erre adhat némi betekintést a jól ismert tech guru, Mark Gurman.

Lightning-iPhone-7

Bővebben itt.

Ezeket a termékeket várhatjuk a 2018-as év hátralévő részében Kuo szerint

Kedvenc Apple elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott elképzeléseiről, hogy milyen termékeket várhatunk még az idei év hátralévő részében az Apple-től. Mint tudjuk, a szakember hónapokkal ezelőtt hagyta el a KGI-t, s mostantól a TF International Securities részére dolgozik.

ipad-pro-face-id

Bővebben itt.

Jövőre érkezik az AirPods Pro, az új HomePod és az Apple saját over-ear fejhallgatója

A Bloombergtől a jól ismert Mark Gurman újabb infókat közölt le azzal kapcsolatosan, hogy mit várhatunk a következő év folyamán kedvenc vállalatunktól, az audio kiegészítők kapcsán. Ha minden igaz, akkor az Apple sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a minőségre, de emellett persze drágulhatnak is a termékek.

airpods1

Bővebben itt.

Így telepítheted az iOS 12 nyilvános bétáját

Az Apple június 4-én bemutatta a legújabb szoftverújdonságait, melyek közül az iOS 12 volt az, melynek végleges megjelenésére felhasználók milliói várnak. Mióta bemutatásra került a rendszer, azóta több kérdéssel fordultatok hozzánk, hogy mégis hogyan lehet felrakni az iOS 12 bétáját. Összeszedtük és leírjuk azokat a lépéseket, amelyek segítségével Ti is felrakhatjátok az újdonságot.

iOS-12

Bővebben itt.

Downgrade: így állhatsz vissza iOS 11-re az iOS 12 bétáiról

Tegnap összeszedtük, hogy hogyan telepíthetitek fel az iOS 12 legelső bétáját. Felhívtuk a figyelmet, hogy csak saját felelősségre rakjátok fel, hiszen még eléggé kezdetleges állapotban van, így inkább annak ajánlatos, aki több iOS készülékkel rendelkezik. Most pedig megosztjuk veletek, hogy hogyan rakhatjátok vissza a jelenleg kint lévő, iOS 11-es rendszert.

downgrade-ios-12-610x381

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején beszámoltunk, hogy az újonnan megjelent Westworld játék miatt perel a Fallout Shelter fejlesztője, a Bethesda, majd kiderült, hogy egyszerű trükkel megkerülhető iOS alatt a jelkód. Ha minden jól megy, akkor szeptember folyamán érkezik az AirPower vezeték nélküli töltőpad, s mint kiderült, az Apple ingyen javítja a hibás pillangó mechanikás billentyűzettel ellátott MacBook modelleket. Nem utolsó sorban pedig beszámoltunk, hogy újabb galibákat okoz az iOS 11.4-es frissítés.

ipad-pro-concept-pabesio-3

A hét második felében felvetettük, hogy hamarosan mi is ott lehetünk az Apple Pay támogatott országok között, majd pletykaszinten felmerült, hogy powerbank-ként is üzemelhet a második generációs AirPods töltőtokja. Hét év után végre lezárult az Apple és a Samsung pereskedése, majd ezt követően a koreai vállalat bejelentette, mikor mutatja be a Galaxy Note 9-et. Végül pedig remek koncepcióképeket láthattunk az őszre várt új iPad Próról.

Ezek jutottak a 2018-as év huszonhatodik hetére. Ahogyan láthatjuk, már eltelt az idei év első fele, de az Apple szemszögéből vizsgálva, még csak most jön a java, ugyanis ősszel érkeznek az új iPhone modellek, illetve várhatóak még iPad Pro és Mac frissítések egyaránt. Jó pihenést mindenkinek a hétvégére!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!