Hét év után, peren kívül egyezett meg az Apple és a Samsung

HusztiD 2018.06.28. 09:55 Apple, Egyéb, iPhone 0 db 301

samsung_apple_patent_infringement_lawsuit

Véget ért egy olyan ügy, az Apple és a Samsung között, melyre az elmúlt hetek folyamán még nem sok esélyt láttunk. Pont egy hónapja született meg az ítélet, mely szerint félmilliárd dollár kártérítésre kötelezték a Samsungot, azonban a koreai vállalat nem hagyta annyiban az ügyet, ugyanis egy új tárgyalást kért.

A két óriás között immáron több, mint hét évig húzódott a folyamatos pereskedés. Az egész még az okostelefonok hajnalán kezdődött, hiszen a koreai vállalat kezdetben alaposan lemásolta az Apple telefonját, amiért természetesen perre vitték az ügyet. Talán a kezdetekben senki sem gondolta volna, hogy megannyi tárgyalás és egy bő fél évtized után ér véget az egész perpatvar.

A Bloomberg legújabb beszámolója szerint a két félnek sikerült peren kívül megegyeznie, azonban jelenleg pontos részletek nem láttak napvilágot. Az oldal megpróbálta mindkét felet elérni bővebb infó gyanánt, de egyelőre egyik fél sem kívánta vitatni a témát.

Mi kíváncsiak vagyunk, hogy miben sikerült a két vállalatnak megegyeznie, s reméljük, hogy hamarosan erre is fény derül.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!