Az Apple Watch karcállósága miatt perlik az Apple-t

HusztiD 2018.06.28. 11:56 Apple Watch, Kiemelt hírek 1 db 513

apple-watch-scratch

Mondhatni már megszokhattuk, hogy mindig van valamilyen érdekes téma azzal kapcsolatosan, hogy éppen miért perlik az Apple-t. Ezúttal egy 21 éves, Dean Lubaki névre hallgató fiatal ment szembe a kaliforniai vállalattal, kik úgy reklámozzák az okosórájukat, hogy rendkívül karcálló.

Főhősünk tavaly szeptember folyamán vásárolta meg a kerámiatokos Apple Watch Edition-t, ami mellé egy Milanese Loop szíjat választott. Az idő teltével Dean arra lett figyelmes, hogy az órának az elő és hátlapja egyaránt karcolódik, annak ellenére, hogy a vállalat szinte teljesen karcállónak reklámozza a termékét.

Deannek természetesen volt AppleCare+ szolgáltatása az okosórájához, így arra az elhatározásra jutott, hogy elviszi egy közeli Apple Store-ba, majd megkéri őket, hogy cseréljék ki. Mivel a garancia a karcolásra nem terjed ki, ezért Dean morcosan ment haza, ugyanis cserélni sem cserélték az óráját, de még kártérítést sem kapott.

Nem kellett több a fiatalnak, hiszen egyből perre ment az üggyel. Állítása szerint a legnagyobb problémát a Milanese Loop szíj okozza, ugyanis az képes ennyire megkarcolni az órát, erről pedig az Apple sem adott ki semmilyen leírást, sem figyelemfelhívást. Természetesen az Apple még nem kommentálta az esetet, de ez is csak egy újabb per lesz, mely akár hosszú éveken át elhúzódhat.

Apple Watch tulajok, nektek milyenek a tapasztalataitok? Szerintetek is könnyen karcolódik az okosóra?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jani - 2018.06.28. 14:44

    Nem konkrétan karcolhatatlan,SZINTE karcálló,vagyis vigyázni kell rá.
    Jó lenne,ha full karcálló lenne de nem az….
    Én vigyázok rá amennyire tudok és tudatába vagyok,hogy igen megtud karcolódni.
    Egy újabb sznob fontoskodó…nagyon ráér pereskedni,inkább figyelne oda.

Szólj hozzá Te is!