Hasznos funkciót kapott az iOS 12; az iPhone X Plus lehet a legsikeresebb; kevésbé rajonganak Tim-ért? – mi történt a héten?

HusztiD 2018.06.23. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 265

Az elmúlt napokban sem volt okunk unatkozni, ugyanis számos érdekes hírünk volt, amelyek mellett még az Apple is kiadta a második bétáit a legújabb főrendszereiből.

behind-the-mac-grimes

Tényleg annyira sikeres lesz az iPhone X Plus, mint ahogyan azt az Apple reméli?

A koreai Bell értesülései szerint az Apple immáron berendelte a 2018-as iPhone modellek kijelzőit. Amennyiben igazak a legújabb szóbeszédek, akkor az almások az úgynevezett iPhone X Pluszra fognak a leginkább rágyúrni, ugyanis ezen készülékhez rendeltek több kijelzőt.

iPhone-X-vs-iPhone-X-plus-concept-01-1280x720

Bővebben itt.

Íme az iOS 12 egyik leghasznosabb funkciója

Amikor az Apple hónap elején bemutatta az iOS 12-t, akkor a vezetők számos újdonságról beszámoltak ugyan, de az eddigi egyik legjobb funkcióról valamiért elfelejtettek említést tenni. Egy bő hónapja számoltunk be arról, hogy miként lehetnek fejlettebbek a segélyhívó rendszerek, azonban most az almások egy egészen egyedi móddal próbálkoznak.

A6AE715A-3B5B-4263-B1C2-B984DC3E13A3-1-780x436

Bővebben itt.

Tim Cook vezetése alatt frusztráltabbak az alkalmazottak?

Felhasználók, de még hozzáértők által is sokat vitatott téma, hogy ki a jobb vezérigazgató. Sokan az Apple társalapítóját, Steve Jobst emlegetik, hiszen ő volt az, ki anno megmentett cégét, majd a kétezres évek derekán felvirágoztatta. Sajnos Steve is csak egy ember volt, s egészségi állapotának romlásával Tim Cook részére adta át a stafétabotot, ki továbbra is büszkén vezeti az almás vállalatot. A jelenlegi CEO mutatói is magáért beszélnek, hiszen mondhatni évről évre újabb magaslatokba emeli az Apple-t.

tim-cook-ipad-pro-16-9

Bővebben itt.

Mégsem feltörhetetlen az iOS 12

Két hónappal ezelőtt számoltunk be a Grayshift egyik új termékéről, a GrayKey-ről, amely által fél nap alatt törhető fel egy olyan iOS készülék, melyen hat számjegyű jelkóddal van levédetve. Most, hogy az Apple nem olyan rég megvillantotta az iOS 12-t, jogos a kérdés, hogy az új rendszerhez vajon hogyan viszonyul a hardver?

graykey1

Bővebben itt.

Újabb rekordot ugyan nem döntött, de megjelenése óta iszonyatos bevételt termelt a Fortntie

A Fortnite jelenleg elég nagy népszerűségnek örvend a játékosok körében, s ez ugyanúgy elmondható az iOS felhasználók körében. A játék megjelenését követően folyamatosan jöttek a hírek, hogy miként teljesített, azonban most, 3 hónap elteltével újabb mérföldkövet ért el az alkalmazás, mivel kerek 90 nap leforgása alatt 100 millió dollár bevételt hozott az Epic Games konyhájára.

screen-shot-2018-03-15-at-5-23-15-pm1

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött a hír, hogy bizony nehéz dolga lesz a sorozatok világában boldogulnia az Apple-nek, majd ezt követően láthattuk az almások legújabb reklámsorozatát. Az információk szerint új fordulatot vehet a Project Titan, hiszen egy ismertebb mérnökkel erősítenek a kaliforniaiak, valamint egy súlyos, 11 éve fennálló hibára is rábukkantak. Nem utolsó sorban pedig még az is felmerült, hogy idén mégsem lesz iPhone SE 2 frissítés.

tom-cruise

A hét második felében megérkeztek a legújabb főrendszerek második bétái, majd jött a sajnálatos hír, hogy hogyan rontja el Messenger szolgáltatását a Facebook. Egészen filmbe illő történetet olvashattunk, hiszen kiderült, hogyan loptak több millió forint értékben Apple termékeket. Egyes feltevések szerint félrevezetőek a három kamerás iPhone X-ről szóló hírek, s végül beszámoltunk, hogy a Fehér Ház is megirigyelte az EU GDPR szabályozását.

Ezek voltak a 2018-as és huszonötödik hetének legérdekesebb hírei. Az elkövetkezendő napokban biztos lesznek még érdemes híreink, így érdemes lesz velünk maradni. Addig is, jó hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!