Saját rajzfilmmel támadhat az Apple

HusztiD 2018.06.22. 10:25 Apple, Egyéb 0 db 107

wolfwalkers

Nagyon érdekes hírek röppentek fel a Bloomberg legújabb beszámolója szerint, hiszen ha minden jól megy, akkor idővel saját rajzfilmet adhat ki az Apple. Az elmúlt hónapok alatt apránként szivárogtak ki részletek, hogy jövőre egy tucat saját sorozatot terveznek bemutatni az almások.

Jelenleg ugyan kevés információ látott napvilágot, azonban a híresztelések szerint az írországi animációs stúdió, a Cartoon Saloon állhat a kaliforniaiak rendelkezésére. Konkrét tervekről egyelőre nem szólnak a hírek, hiszen egyelőre megpróbálnak egy partneri kapcsolatot kialakítani egymással. Az Apple elviekben szeretné, ha minél több országban ők rendelkezhetnének a rajzfilmjeik jogaival, ergo ők adnák ki őket a saját szolgáltatásuk által.

Elviekben bő egy évet kell várni, mire bemutatkozhat az első olyan rajzfilm, melyet az Apple ad ki. Mit szólnátok, ha saját mesével támadnának? Szerintetek mit remélhetnek majdan a saját streamszolgáltatásuktól a Netflix mellett?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!