Félrevezetőek a három kamerás iPhone X-ről szóló hírek

HusztiD 2018.06.21. 13:55 Egyéb, iPhone 0 db 187

iphone-3-lens-camera-concept-images-idrop-news-x-martin-hajek-8

Mióta a Huawei bemutatta a P20 Pro modelljeit, azóta kezdtek el szállingózni a különféle pletykák, mely szerint az Apple is egy három kamerás telefont kíván piacra dobni. Az utóbbi hetekben olyan hír volt, mely azt állította, hogy az új telefont még idén megkapjuk.

A Forbes egy nagyon érdekes dologról számolt be, hiszen szerintük kacsa az egész. Az Apple ugyan készít koncepciókat és tervrajzokat arról, hogy hogyan nézne ki a telefon, de nem minden tokgyártó kapja meg ezeket, csak a legmegbízhatóbbak. Több olyan ismertebb kiegészítő gyártó van, kik idő előtt hozzájutnak az új telefonok tervrajzaihoz, hogy időben készítsenek hozzá kiegészítőket, de a Forbes szerint inkább azok vannak többségben, akik hasraütésszerűen készítik el a saját maguk által megálmodott verziókat.

Természetesen mondani sem kell, hogy az utóbbi gyártók inkább csak figyelemfelkeltés miatt csinálják mindezt. Akiben pedig megbízik az Apple, az remélhetően nem árulja el őket, ugyanis azzal saját maguk üzletének ártanának a legjobban.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!