Idén már biztosan nem lesz iPhone SE 2

HusztiD 2018.06.19. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 433

AD0570F4-5588-4907-BEC2-CAD96FEFCC57-780x435

Ha a második generációs iPhone SE-ről beszélünk, akkor elmondhatjuk, hogy igen bizakodóan indítottuk a 2018-as évet, ugyanis több pletykaforrás hivatkozott arra, hogy tavasszal érkezik a telefon. Eljött a március, az Apple megejtette az oktatási eventjét, de semmilyen új telefont nem mutatott be. Ekkor már arról szóltak a hírek, hogy a WWDC ’18-as leleplezés esélyes.

Ezúttal arról szólnak a hírek, hogy az Apple meszelte a telefont – legalábbis ezt állítja az egyik ismertebb kiegészítőgyártó, az Olixar. A tokgyártónak számos beszállítói forrása van, kik számukra megerősítették, hogy az idei évre az almások már csak az 5,8, 6,1 és 6,5 colos iPhone X modellekkel készülnek. Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e valami az iPhone SE 2-ből, de ha igen, akkor az esélyes, hogy csak jövő tavasszal.

Természetesen a mostani hírek csak egy ismertebb kiegészítőgyártó értesülései, így nem feltétlen érdemes készpénznek venni az állítottakat. Mindenesetre egy biztos, ha jövő tavaszig várnak vele az almások, akkor elmondható lesz, hogy három évvel az eredeti iPhone SE után mutatják be a telefont, ami a mai tech világban igencsak hosszas időnek számít.

Ti mit gondoltok, lesz valami az iPhone SE 2-ből?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!