Behind the Mac – új reklámsorozat az Apple-től

HusztiD 2018.06.18. 13:55 Apple, Mac, Videók 0 db 131

behind-the-mac-grimes

Pont az elmúlt napokban kaptunk pár hangulatos, hogyan csinálj videót az Apple-től a foci VB alkalmából, most viszont egy újabb sorozattal állnak elő. Ezúttal a Behind the Mac névre keresztelt szériát indították útjára, melynek érdekessége, hogy a foci VB ideje alatt összesen 12 különböző kisfilmet adnak le, melyben 12 különböző személyt és történetet mutatnak be – természetesen a videók az Apple YouTube csatornájról visszanézhetőek lesznek.

A Behind the Mac sorozat célja, hogy bemutassa, mi mindenre képesek az emberek az Apple gépei által, illetve hangsúlyozza a kreativitást és az innovációt, melyet egy Mac nyújt. Az egyik kisfilmben például Peter Kariuki munkásságát láthatjuk, aki azon dolgozik, hogy biztonságosabbá tegye a közlekedést Rwandában. A legutolsó felvételben egy ismert előadó, Grimes látható, aki zenei munkásságát a Mac és azon lévő szoftverek által alkotja meg.

Jelenleg négy darab videó érhető el az Apple YouTube csatornáján, de hamarosan újabbakkal bővül. Mit szóltok az új kampányhoz?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!