Akkumulátorügyileg feladhatja a leckét a hamarosan érkező Galaxy Note 9

HusztiD 2018.06.14. 11:56 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 231

Galaxy-Note-8-780x437

Mióta bemutatkoztak a legelső okostelefonok, azóta mondhatjuk nyugodt szívvel, hogy folyamatosan felbukkan az akkumulátor-probléma. Korábban elviekben úgy voltak tervezve a telefonok, hogy bírják az egész napos strapát, de mint tudjuk, ez nem mindig jött össze – főleg nem a kezdetekben.

Szerencsére mára egy kicsivel jobb a helyzet, ugyanis a legtöbb felső kategóriás telefon egy bő napos üzemidőt kínál viszonylag aktív használat mellett. A Samsung viszont ismételten kitehet magáért, ugyanis egy gigantikus, 4 ezer mAh-es aksi kaphat helyet a Galaxy Note 9-ben. Összehasonlításképp az iPhone X-ben csupán egy 2 716 mAh-es egység van, míg a tavaly megjelent Note 8-ban egy 3 300-as, illetve a Galaxy S9 Pluszban egy 3 500-as.

Természetesen nem a Samsung lenne az első, ki bemutatja a 4 ezer mAh-es aksit egy telefonban, hiszen a Huawei is megtette eme lépést a P20 Pro modellje kapcsán. Viszont ha valóban igazak a mostani hírek, akkor bizony a Note 9 lehet az egyik olyan okostelefon, mely immáron akár két-három napos üzemidővel rendelkezhet.

A koreaiak mindig az aktuális évi iPhone modellek előtt mutatják be az adott évi Note modelljeit, így feltehetően idén augusztus folyamán kiderül, hogy valóban ekkora lesz-e az aksi, mint amelyről jelenleg a hírek szólnak. Viszont egyúttal arra is kíváncsiak leszünk, hogy eközben mi lesz a helyzet az új iPhone modellek terén. Azok vajon mekkora kapacitású aksit kapnak?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!