Vajon működőképes-e az iPhone X, mely két hétig sodródott egy folyóban?

HusztiD 2018.06.13. 15:55 iPhone, Videók 0 db 549

iPhoneInRiver002-1-780x421

Az elmúlt napokban egy egészen érdekes videót töltött fel egy Dallas nevű egyén a Man + River YouTube csatornájára. Főhősünk hobbija, hogy különféle kincseket keres a folyók alján, s néha olyan értékes kincseket talál, mint mondjuk egy iPhone X.

Ahogyan a videóból látszik, a megtalált telefont Dallas napokig szárította, majd próbát tett, hogy bekapcsol-e. Miután sikerült életre keltenie a készüléket, kiderítette, hogy ki annak a tulaja, majd ezt követően telefonon egyeztettek, hogy hogyan küldje vissza a hölgy telefonját. Mint kiderült, a telefont két héttel a megtalálása előtt ejtették a folyóba, s ennek ellenére mégis működőképes állapotban volt. Ezt követően Dallas elkérte a telefon tulajának a címét, így visszapostázta részére, mely épségben megérkezett.

Lehet kételkedni a felvétel valódiságában, viszont ha megnézitek a Man + River YouTube csatornát, akkor láthatjátok, hogy pont erre lett dedikálva: folyók alján megy a kincskeresés, majd ha lehetséges, akkor Dallas felveszi a kapcsolatot az adott ketyerék tulajaival. Tavaly októberben például egy iPhone 7 Pluszt talált, amely szintén működőképes állapotban volt az áztatás után.

Ezek után már csak azt mondja meg valaki, hogy melyik az a folyó, ahol ilyen nagyszabású kincseket lehet találni?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!