Nem igazán számít átütő sikerre a 2018-as iPhone modellekkel az Apple?

HusztiD 2018.06.12. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 308

2018-iphone-mockup

Kicsit felemás érzelmekkel fogadták az almás felhasználók a tavaly bejelentett új iPhone modelleket, hiszen az Apple bemutatta a csúcsmodellt, melyet piszok drágán, ezer dollártól kezdett el árulni, ami mellett ugyanúgy ott volt a nyolcas széria, ami lényegében a hetes modellek felturbózott változatai voltak.

A Nikkei legújabb beszámolója szerint az Apple tavaly az iPhone 8-ból, a 8 Pluszból és az iPhone X-ből mindösszesen 100 millió darabszámhoz elegendő komponenst rendelt be. Ezzel szemben most arról számoltak be, hogy az almások jeleztek a beszállítóik felé, hogy 20 százalékkal kevesebb kiegészítőre van szükségük idén őszre. Szeptemberben várhatóan három darab iPhone X utódot mutathatnak be, s a forrás értesülései szerint a kezdeti hónapokra 80 millió modellel számol az Apple.

Érdemes egyébként megjegyezni, hogy az iPhone X két hónapos késéssel, tavaly novemberben jelent meg. Idén viszont ha minden jól megy, akkor szeptembertől mindhárom telefon elérhető lesz, a jó hír pedig, hogy jelentősen olcsóbbak lehetnek a jelenlegi árszabáshoz képest – legalábbis amennyiben tényleg igaza lesz Ming-Chi Kuónak.

Az pedig, hogy a valóságban mit produkálnak az eladások, még a jövő titka. Ha az Apple valóban csökkenti az árakat, akkor minden bizonnyal jobban pörögnek majd az idei modellek, mint a jelenleg piacon lévő testvéreik.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!