Az Intel munkatársaival erősíti csapatát az Apple

HusztiD 2018.06.11. 11:56 Egyéb, Mac 0 db 132

macbook-touch

Nem titok, hiszen pletykaszinten immáron nem egyszer felmerült, hogy az almások egy új ARM alapú MacBook modellen dolgoznak. Konkrét híreink még ugyan nincsenek róla, de ha minden jól megy, akkor hónapokon belül kiadhatják az első olyan notebookokat, melyek immáron nem az Intel processzorait használják.

Az Apple nem olyan rég új bázist nyitott Washingtonban, s a jelenlegi értesülések szerint számos munkatársat sikerült elcsalniuk az Inteltől és az Oregontól. Természetesen konkrétumokat nem tudni, de a feltevések szerint az elcsalt munkatársak pont az ARM chipek fejlesztésében segítenek majd az almásoknak, melyeket pont az újabb belépőszintű MacBook modelljeikbe fognak integrálni.

A mostani beszámoló alapján egyébként az Apple-nek immáron egy tucat munkatársat sikerült elcsábítaniuk magukhoz. Legalábbis erről árulkodik pár LinkedIn profil, de az is lehet, hogy ennél jóval több embert sikerült a valóságban meggyőzniük. Mi pedig kíváncsian várjuk a jövendőbeli fejleményeket, hogy miként sikerül az Apple-nek összehoznia a saját processzorral szerelt laptopjait.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!