Törölte a watchOS 5 első bétáját az Apple, hiszen a frissítés átmenetileg megölt bizonyos Apple Watch modelleket

HusztiD 2018.06.07. 09:55 Apple Watch, watchOS 0 db 207

wwdc18-567

Váratlan jelenséget produkált a hétfő este bemutatott watchOS 5 legelső bétája a fejlesztők körében, ugyanis a beszámolók szerint több Apple Watch modellt is kinyírt átmenetileg. Ennek hatására az Apple gyorsan eltávolította a frissítést, s megkezdték a kivizsgálást, de egyelőre arról nincs hír, hogy mikor lesz újra elérhető a rendszer.

Jelenleg sajnos nem tudott, hogy mi okozhatja a problémát, de újra előállt az, ami korábban: egyszerűen kinyírja a készüléket a frissítés. Az almások gyorsan jeleztek a fejlesztők felé, hogy aki bármilyen problémát tapasztalna az új frissítés telepítését követően, az nyugodtan keresse fel az AppleCare-t a megoldás reményében.

watchos-5-beta-1-pulled-800x555

Mondjuk nagyon érdekes az eset, ugyanis ha fél évet visszamegyünk az időben, akkor tudhatjuk, hogy az Apple tavalyi frissítései, az iOS 11-gyel a fronton nem éppen arattak akkora sikert, mint amire vártak. Folyamatosan jöttek ki a hibák, így emiatt döntöttek úgy a vezetők, hogy az újabb rendszerekben a stabilitásra mennek rá. Lényegében mondhatjuk, hogy az idei WWDC-n elviekben sokkal stabilabb rendszereket mutattak be kevesebb újdonsággal. Ennek ellenére cseppet sem biztató a watchOS 5 legelső bétájának a szereplése.

Várjuk a további fejleményeket.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!