Kuo: sokkal kedvezőbbek lesznek a 2018-as iPhone modellek árszabásai

HusztiD 2018.06.05. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 db 666

iphone-x-quad

Egyik kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, ki ezúttal az idén ősszel érkező iPhone felhozatalról elmélkedett kicsit. Az elemző továbbra is tartja korábbi elképzelését, mely szerint három modellt dob piacra a kaliforniai vállalat, s szerinte ezúttal mindegyiket sikerül szeptemberben kiadniuk.

Kuo úgy gondolja, két fő oka van annak, hogy az Apple csökkenteni fogja az árszabást. Az egyik az, hogy egyszerűen túl drága az ezer dolláros indulóára a telefonnak. Természetesen nem panaszkodhatnak az almások, hiszen még így is jól pörögnek az eladásaik, azonban most, hogy csökkentek az előállítási költségek és a gyártással is behozta magát az Apple, ideje lesz olcsóbban adniuk az új telefonjaikat. A másik indok, hogy szeretnék, ha minél több Face ID képes telefon lenne a piacon, hiszen jelenleg ebbe az irányba kívánnak elmenni.

Az iPhone X jelenleg ezer dollártól indul, de az elemző szerint ez akár 200 dollárral is csökkenhet, ugyanis 8-900 dollártól kínálhatja majd a vállalat. A 6,5 colos iPhone X Plus a mostani árszabást veheti fel, ugyanis a hozzáértő úgy hiszi, hogy 900 és 1 000 dollár közé lövi be az Apple. Végül a 6,1 colos LCD-s kiadással járnak sokan a legjobban, ugyanis ezt nagyjából 6-700 dollárra állíthatják be, ami egy sokkal kedvezőbb alternatívát kínál az emberek számára, mint a drágább, OLED kijelzővel szerelt kiadások.

Természetesen ezek csak Kuo legújabb jóslatai. Kíváncsiak leszünk, hogy végül milyen új árszabással támad az Apple. Ha azt nézzük, akkor immáron csak 3 hónap van hátra, így legkésőbb csak ekkor, a szeptember elejei iPhone event után tudhatjuk meg, hogy igazak voltak-e az elemző jóslatai, vagy sem.

Ti örülnétek egy ilyen árszabásnak?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Sebők István - 2018.06.05. 18:06

    Igen! De hiszem ha látom!

  2. janika61 - 2018.06.05. 18:15

    Már sok embernek elvették a kedvét a magas árakkal,ha olcsobb is lesz a csomo“ ott marad.Én maradok az X_nél még lehet hogy 19_ben is.

Szólj hozzá Te is!