Ezeket várhatjuk az idei év hátralévő részében az Apple-től

HusztiD 2018.06.01. 10:25 Apple, Apple Watch, iPad, Kiemelt hírek, Mac 0 db 406

wwdc-20181

Lassan elmondhatjuk, hogy túl vagyunk a 2018-as év első felén, de az Apple még nem igazán leplezte le, hogy milyen termékekkel támadnának az idei év hátralévő részében. A jövő hét hétfőn megrendezésre kerülő WWDC ’18 konferencián megismerkedhetünk a vállalat legújabb szoftvereivel, de ezen felül számos meglepetést rejthetnek még számunkra a kaliforniaiak.

A Bloombergtől a jól ismert Mark Gurman adott hírt, hogy temérdek termékfrissítéssel készül az Apple a fennmaradó hónapok folyamán. Lesz MacBook, MacBook Pro, iPad Pro és Apple Watch frissítés egyaránt a szakértő szerint. A jelenlegi információk alapján az Apple egy sokkal olcsóbb notebookon is dolgozik, amely majdan a MacBook Air vonalat kívánja felváltani, de az egyelőre nem biztos, hogy ez még az idei év folyamán kereskedelmi forgalomba kerül.

MacBook téren az új masinák a várakozásoknak megfelelően az Intel legújabb processzorait kaphatják meg, míg a 2018-as iPad Pro modelleket az iPhone X-ből megismert Face ID-val szerelhetik fel. Elviekben az Apple Watch is új, széltől szélig terjedő kijelző-dizájnt kap, ami méretében nagyjából akkora lesz, mint a jelenlegiek, illetve a legtöbb szíj és kiegészítő működni fog velük.

12-inch-macbook

Gurman szerint az iOS 12-ben bemutatkozik az ARKit 2.0, ami a mostani verzió továbbfejlesztett kiadása lesz, s újabb szintre emeli a kiterjesztett valóságbéli funkciókat. Ezen felül az úgynevezett ‘Digital Health’ is bemutatkozhat, mely lényegében az egészségügyi programokat és adatainkat fogja egy csokorba szedni.

Nagyjából ezeket tervezi az idei évre az Apple. Természetesen illik megjegyezni, hogy a WWDC konferenciák mindig is a vállalat legújabb szoftvereiről szóltak, így ennek megfelelően a hétfői esemény azokról fog szólni, csupán nagyon kicsi annak az esélye, hogy bemutatnak valamilyen új masinát. A Gurman által állítottakra viszont még várnunk kell, hiszen ezen termékek zömének a bemutatását és kiadását az idei év második félévére tervezi az Apple.

Ti milyen új termékeket várnátok az Apple-től?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!