MacPad Pro, avagy nagyot ütne egy ilyen termékkel az Apple? (koncepcióvideó)

HusztiD 2018.05.31. 13:55 iPad, Mac, Videók 0 db 388

5C6F7D70-BEC7-4879-85C2-A6D565552A44-780x441

A ConceptsiPhone YouTube csapata igencsak belehúzott a koncepcióvideók gyártásába, ugyanis az utóbbi időben láthattunk tőlük új iPhone X és iOS 12 látványvideókat egyaránt. A csapat ezúttal egy eléggé érdekes hibrid gépezetet álmodott meg, amit egy iPad-ként, MacBook-ként, vagy akár egy iMac-ként is használhatnánk.

Lényegében mondhatjuk, hogy a Microsoft Surface Pro és Surface Studio termékével vehetné fel az Apple a versenyt. A MacPad Prót használhatnánk simán iPad-ként, de ha többet szeretnénk kihozni belőle, akkor felérne egy MacBook-kal egyaránt. Aki viszont még ennél is többet szeretne, az egy állványt megvásárolhatna hozzá, amivel lényegében egy iMac-szerű hatást érne el.

Igazából eléggé érdekes a csapat koncepciója, de azt szinte biztosra vehetjük, hogy ehhez hasonló terméket egyelőre nem dob piacra az Apple. Tim Cook korábban nem egyszer elmondta, hogy nem fognak iOS és macOS hibrid rendszert csinálni, így ebből kifolyólag egy hasonló termékre sem igazán számíthatnunk, ami kihasználná annak előnyeit.

Ti mégis mit szólnátok, ha az Apple piacra dobna egy hasonló terméket?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!