Idő előtt szivárogtak ki az iOS 12 újdonságai?

HusztiD 2018.05.31. 11:56 iOS, Kiemelt hírek 0 db 1 396

01_iOS_11.3_is_released

Nagyon jól tudjuk, hogy az Apple napokon belül mutatja be legújabb szoftvereit, melyek között természetesen az iOS 12 is ott lesz. Hivatalosan csak ekkor hull le a lepel, hogy milyen újdonságokat kap a soron következő rendszer, azonban a kínai Weibóra felkerült egy új kép, amelyen az állítólagos iOS 12 újdonságairól láthatunk némi leírást.

Mielőtt belemennénk, fontos leszögezni, hogy ez csak egy kép, így semmi sem bizonyítja annak a hitelességét. A Weibóra több hiteles anyag felkerült már, de akadtak olyanok is, melyeknek valóságalapja sem volt. Ha ezúttal mégis hinni szeretnénk, akkor elmondható, hogy pont azokat az újdonságokat kapja meg a tizenkettedik főrendszer, melyre már évek óta várnak az almás felhasználók.

A képen természetesen a jól megszokott szoftverfrissítéssel érkező újdonságokat láthatjuk. Ez alapján új dizájnt kap a főrendszer, ami mellett megjelenik az évek óta várt sötét mód. Természetesen új értesítések bemutatására is sor kerül, valamint iPhone X esetében elérhető az always on funkció, illetve megújul a vezérlőközpont és új Animojikat is kapunk. Ami pedig teljesen szokatlan, hogy a leírást említést tesz az iPhone SE 2-re.

unik-ios-12

Amennyiben hiteles lenne ez a kép, akkor meggyőződhetnénk róla, hogy az Apple még a második generációs iPhone SE-t is bemutatja. Azonban az Apple nem minden esetben szokott ennyire pontos készülékleírásokat adni, főleg nem egy olyan termékről, melyet még be sem jelentettek.

Mi azt mondjuk, hogy száz százalékosan hamis az alábbi kép, hiába kapta fel azt az internet. Természetesen a leírt újdonságokon között lehetnek valóban olyan dolgok, melyeket bemutatnak az almások, hiszen minden említett funkció egy olyan dolog, melyre az Apple felhasználói immáron évek óta vágynak.

Ne feledjétek, jövő hétfőn este 7 órakor kezdődik a keynote, ami után tartalmas összefoglalóval jelentkezünk. Várjátok már?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!