Ezek lesznek az iPhone X új színei?

HusztiD 2018.05.30. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 800

sketchy-iphone-x-colors-purple-violet

Két új kép kering a neten az állítólagos 2018-as iPhone X modelljeiről, melyet a TechnoCodex osztott meg. A dolog érdekessége, hogy a képen látható telefonok javában elütnek az Apple korábbi színhasználatától, hiszen zöld és lila színű hátlapot kaptak.

Természetesen semmi sem garantálja a kép hitelességét, így érdemes ennek megfelelően kezelni. Az állítások szerint a bal oldali készülék egy iPhone X Plus, míg a jobb az csak a mezei iPhone X utódja lesz. Nem lenne újdonság az Apple-től, ha több színben bemutatnák az idei évi telefonjaikat, hiszen erre nem egy példa volt az elmúlt évek folyamán. Az eddig legszínesebb kínálatot az iPhone 5c kapta meg.

Ha belegondolunk az Apple tematikájába, akkor lehet valóságalapja. 2012-ben piacra dobták az iPhone 5-öt, mely csak ezüstben és asztroszürkében volt elérhető. Egy évvel később az 5s már arany kivitelben is megvásárolható volt. Az iPhone 6-nál szintén ez volt, hiszen 3 színben került piacra, azonban az iPhone 6s-nél bemutatkozott a rozéarany, illetve a hetes modelleknél két új fekete színnel álltak elő a kaliforniaiak, majd végül egy piros variánst is bemutattak.

Ebből kiindulva, mi nem csodálkoznánk, ha az ősszel érkező telefonok nem csak kettő, hanem több színben lennének elérhetőek. Természeten a fenti képeknél alkalmazott színösszetétel első blikkre eltér a prémium kategóriától, de nem igazán hisszük, hogy pont ilyen színeket mutatnának be az almások. Az viszont sokkal inkább elképzelhető, hogy visszahozzák az arany és rozéarany kiadásokat.

Ti mit gondoltok a témáról?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!