Biztatóak az előjelek, új MacBook Pro modellek érkezhetnek a WWDC ’18 után

HusztiD 2018.05.28. 09:55 Mac 0 db 253

apple-macbook-proc2ae-1322-display-intel-core-i5-8-gb-memory-256gb-flash-storage-latest-model-silver

Az Apple minden évben, a WWDC konferencia berkein belül mutatja be a legújabb szoftvereket, ám elvétve meglepetésszerűen új hardverfrissítéseket is kapunk. Ezúttal a Mac Observer csapata volt szemfüles, melyből arra következtethetünk, hogy kis szerencsével új MacBook Pro modelleket dobnak piacra az elkövetkezendő hetek folyamán az almások.

Az oldal beszámolója szerint több 13 colos modellnél bő tíz napot kell várni abban az esetben, ha megrendeljük. Például van olyan, melyet június 6-ra, tehát a WWDC ’18 keynote utánra ígérnek a kaliforniaiak. Az Apple nem egyszer játszotta már el, hogy hagyja kifuttatni az aktuális, piacon lévő modelljeit, így megnövekszik irántuk a szállítási határidő. Ezt követően pedig szinte azonnal piacra dobják az újabb modelleket.

A magyarországi Apple Store-ban a legtöbb modell esetében 3-5 munkanapot vállalnak az almások. Természetesen most még nem tudni hivatalosan, hogy kifuttatják-e az aktuális gépeket, de ne feledjük, hogy jövő hét elején mindenre fény derül.

Szerintetek kapunk új MacBook Pro modelleket?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!