WWDC ’18 újdonságairól spoilerez Siri?

HusztiD 2018.05.22. 13:55 Apple, Siri 3 hozzászólás 472

wwdc-siri

Az Apple idén június 4. és 8. között rendezi meg a Worldwide Developers Conference (WWDC) ’18-as eseményét. Az első napot mindig egy másfél-kétórás előadással nyitják meg, ahol a vállalat vezetői bemutatják az aktuális szoftvereket, mint az iOS 12-t, macOS 10.14-et, watchOS 5-öt és a tvOS 12-t.

A 9to5Mac beszámolója szerint azonban elkezdett a neten felbukkanni az alábbi kép, melyen az adott illető Sirivel diskurál, s pont arra kéri, hogy meséljen kicsit a WWDC-ről. Siri ugyan válaszolt, s első blikkre eléggé érdekes válaszokat adott:

  • “La la la, Siri is getting a brand new voice!”
  • “I’m gonna have a shiny new home! Well, not really shiny, more meshy and matte…”
  • “I don’t want to brag, but I’m getting a lot smarter. It must be all that late night studying I’ve been doing…”

Új hangot kap és otthont (HomePod) kap Siri, ami voltaképp rendben lenne, de miért furcsa mindez? Mert a tavalyi WWDC ’17 konferencia előtt ugyanezt eljátszották a felhasználók, s akkor pont ugyanezeket a válaszokat adta Siri. Ha például most megkérdezed az asszisztenst, hogy mizujság a WWDC-vel kapcsolatosan, akkor az Apple honlapjára terel bővebb információkért. Ha pedig visszamegyünk egy évet, akkor tudhatjuk, hogy új hang mellett saját otthont, a HomePod-ot kapta meg Siri a konferencián.

Mi azt mondjuk, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Feltehetően valaki jó poénnak szánta, ha az idei WWDC ’18 előtt elsüti Siri tavalyi válaszait. Persze ettől függetlenül lehet, hogy kapunk érdekes és új termékeket egyben, de egyelőre semmit se vegyünk biztosra csak azokat, hogy a vállalat vezetői bemutatják az új szoftvereket.

Ti mi milyen újdonságokat vártok az eseménytől?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Kzoltan - 2018.05.22. 14:03

    Mikor jön már az IOS 11.4??

    • HusztiD - 2018.05.22. 14:56

      Ha minden jól megy, akkor a héten, ha nem, akkor talán a jövőhéten.

  2. Kzoltan - 2018.05.22. 18:33

    Köszi !!

Szólj hozzá Te is!