Ilyen lehet az iPhone SE 2; a Samsung ismételten lejáratta magát; érkezik az új Apple Music rivális – mi történt a héten?

HusztiD 2018.05.19. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 568

Számos érdekes hír és történés volt az elmúlt napok folyamán, így ahogyan már megszokhattátok, ismételten egy csokorba szedtük ezek javát.

maxresdefault

Még az Apple sem döntötte el, hogy milyen lesz a szeptemberben érkező iPhone SE 2

Az elmúlt napokban nagyon érdekes szivárogtatásokat láthattunk, ugyanis az egyik kiegészítő gyártó lőtte le idő előtt, hogy milyen lesz a második generációs iPhone SE 2. Ezúttal viszont a jól ismert japán oldal, a Mac Otakara számolt be néhány extra információról.

674499.apple-iphone-se-32gb

Bővebben itt.

Hatalmas kihatással van az építőiparra az iPad

Az Apple az utóbbi évek folyamán egyre inkább érdekeltté vált a vállalati szférában, így több olyan nagyvállalattal, mint az IBM, kötött szerződést. Ezen partneri kapcsolatoknak köszönhetően számos olyan ügyfelük van az almásoknak, akik ezáltal időt és pénzt spórolnak meg.

cc50102

Bővebben itt.

Az iPad Pro és az iPhone X kapta meg az ‘év kijelzői’ díjnak járó elismerést

Megszokhattuk, hogy minden évben vannak különféle díjak, melyeket kiosztanak a különböző szaklapok, avagy szakemberek. Ezúttal a The Society for Information Display (röviden SID) csapata jelentette be a Display Industry Awards rendezvényén a nyerteseket. A cím árulkodó volt, hiszen az Apple csúcsmodelljei zsebelhették be a legjobb kijelzővel rendelkező díjakat.

iphonexdisplay-800x170

Bővebben itt.

Ismételten az iPhone felhasználók vérét szívja legújabb reklámjában a Samsung

Tudjuk jól, ha marketingről van szó, akkor az Apple riválisa, a Samsung nem ismer határokat, hiszen már számtalanszor bizonyította kreativitását a vállalat. Évekkel ezelőtt szó szerint lebirkázták az iPhone felhasználóit a koreaiak, míg az utóbbi időben kicsit vissza vettek, de azért továbbra sem kell féltenünk őket.

samsung

Bővebben itt.

YouTube Music, az új Android Play Music, avagy itt az Apple Music és a Spotify legújabb kihívója

Jó ideje olvashattunk már arról, hogy a Google teljesen újragondolja a streaming szolgáltatásait. Végül lehullt a lepel, hogy mit tervezett az Apple riválisa, ugyanis nem olyan régen bejelentették, hogy hamarosan érkezik a YouTube Music szolgáltatás, mely a Google Play Music és a YouTube Red szolgáltatásokat kívánja a jövőben felváltani.

youtube-music-rocks-out-on-android-and-ios-image-cultofandroidcomwp-contentuploads201511youtubemusic-780x334

Bővebben itt.

További érdekességek

Igazán érdekesen indul a hét, ugyanis jött a hír, mely szerint iMessage támogatottságért lobbizik a Microsoft, majd felmerült egy újabb eset, hogy miként mentette meg egy 76 éves férfi életét az Apple Watch. Érkezett egy új, egyperces videó, melyben az új portré módot mutatják meg az almások, majd megtudhattuk, hogy mennyire sikeres az iOS 11-ben újragondolt App Store. Végül felmerült, hogy igazi színkavalkádban érkezhet a 6,1 colos iPhone, akárcsak anno az iPhone 5c.

caviar-custom-iphone-x-tesla

A hét második felében szó esett, hogy a pillangó mechanikás billentyűzet miatt perelték be az almásokat, ami miatt nagy gázban lehetnek, illetve jött a jobb hír, hogy a visszaeső piacon is tarolt az iPhone X. Egy kiegészítő gyártó bemutatta az iPhone X Tesla-t, majd megtudhattuk, hogy immáron 50 millió aktív felhasználóval rendelkezik az Apple Music. Végezetül pedig új render képek bukkantak fel arról, hogy milyen lehet az új iPhone-okhoz járó USB C adapter.

Ezek jutottak a 2018-as év huszadik hetére. Ne feledjük, immáron egyre közelebb kerülünk júniushoz, így az Apple heteken belül bemutatja legújabb operációs rendszereit, de előtte még mi, végfelhasználók is megkapjuk az iOS 11.4, macOS 10.13.5, watchOS 4.3.1 és a tvOS 11.4 kiadásokat egyaránt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!