Kör alakú formatervet kaphatnak a jövőbeli Apple Watch modellek

HusztiD 2018.05.15. 13:55 Apple Watch 2 hozzászólás 270

patent

Az Apple anno 2015. tavaszán adta ki az első generációs Apple Watch modelljeit, melyek négyszögletes formatervét azóta is nagy előszeretettel alkalmazzák. Igazából egy ideje pletyka tárgyát képzi a téma, hogy új dizájnt kap, most pedig idézőjelesen egy újabb nyomot fedezett fel a Patently Apple csapata, hogy mindez hamarosan bekövetkezhet.

Az almások a legelső Apple Watch piacra dobását követően nyolc hónappal nyújtottak be egy új szabadalmat egy kör alakú okosóráról, melyet most, a napokban fogadtak el. Igazából minden egyéb dologban hasonlít a szabadalom alapján a termék a jelenleg piacon lévő modellekhez, hiszen itt szintén megtalálható egy korona és egy gomb, de bővebb leírásba nem mentek bele.

Természetesen az Apple folyamatosan védet le újabb szabadalmakat, hogy aztán azokat később szabadon felhasználja azokat. A mostani által nem jelenthető ki biztosan, hogy egy kör alakú Apple Watch-ot dobnak piacra idén ősszel, de egyáltalán nem kizárt, hogy a későbbiek folyamán élnének a lehetőséggel.

Ti örülnétek egy kerek okosórának?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Fap Fap Fap - 2018.05.15. 22:59

    Huha, ki volt ez az okos, aki rajott, hogy az ora formaja kerek?

    Kene egy szakerto garda arra is, hogy mi lenne, ha nem oriasi, bumszlit keszitenenek.

  2. Apples - 2018.05.16. 21:10

    Ez a szabadalom miről szól?

Szólj hozzá Te is!