iMessage támogatásért lobbizik a Microsoft

HusztiD 2018.05.14. 09:55 Egyéb, iOS, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 266

trswmmnrhrpz382csmyt-2

A Microsoft idei évi Build fejlesztői konferenciáján bemutatták az úgynevezett ‘Your Phone’ platformot, mely reményeik szerint hamarosan megérkezik iOS-re és Androidra. Lényegében egy olyan szoftverről beszélhetünk, amely bizonyos helyzetekben felváltja a telefonunkat Windows 10-et futtató PC-k esetében.

A Your Phone egy olyan szoftver, ami által Windows 10 alatt láthatjuk, hogy milyen értesítéseket kaptunk a telefonunkra. Mi több, még csak fel sem kell emelnünk a készüléket, hiszen a csevegőszolgáltatásokat is támogatja. A Microsoft nagyon bízik az új koncepciójukban, hiszen általa egy fokkal kényelmesebbé tennék a felhasználók életét, azonban mindeddig egy fontos láncszem hiányzik, az iMessage támogatottság.

A vállalattól Joe Belfiore és Shilpa Ranganathan osztotta meg a Verge számára, hogy szeretnék, ha az Apple csevegőszolgáltatása egyaránt elérhető lenne a platformon. Az állításaik szerint tisztelik az Apple-t a kiépített ökoszisztéma miatt, azonban szeretnék, ha egy kicsit nyitottabbak lennének, s kényelmesebbé tennék a felhasználók életét, hogy engedélyezik számukra az iMessage szolgáltatást.

Természetesen az Apple-ről mindig is tudtuk, hogy eléggé zárkózottak, ha az ökoszisztémájukról van szó, ugyanis nem szeretik más platformokkal megosztani a saját dolgaikat. Igazából ebben rejlik az iOS egyedisége és varázsa egyaránt, illetve emiatt sokkal összetettebb a rendszer. Természetesen nem sok esély van arra, hogy az almások elérhetővé teszik a Microsoft számára az iMessage-t, de azért várjuk ki a végét.

Ti örülnétek, ha a Your Phone platform által Windows-on egyaránt elérhető lenne az iMessage?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. vistu88 - 2018.05.14. 21:40

    Nem!

  2. Bigyo - 2018.05.15. 15:11

    Az a baj hogy igy nyitott lesz valamennyire igy könnyebben be lehet férkőzni es figyelni egy harmadik félnek. Nem kellene kiadni, es szerintem nem is fogjak megtenni.

  3. Fap Fap Fap - 2018.05.15. 23:05

    Nagyon orulnek, ha mar nem csak telom pittyegne 5 percenkent, hanem a monitorom egy resze is kizarolag ezzel lenne tele.

Szólj hozzá Te is!