Hamarosan utoléri magát akkumulátor csereprogramjával az Apple

HusztiD 2018.05.14. 11:56 iPhone 2 db 280

iphone-6-plus-battery

Az Apple tavaly decemberben hirdetett akkumulátor csereakciót, azonban március folyamán még nagyon úgy tűnt, hogy több hetes várakozási idővel kell számolniuk a felhasználóknak. A MacRumors csapata most erre cáfol rá, ugyanis egy meg nem nevezett informátornak köszönhetően kiderült, hogy legtöbb helyen pár napos várakozási idővel cserélnek.

A csapat számára egy bennfentes személy erősítette meg a hírt, ugyanis az almások nem olyan régen értesítették a saját boltjaikat, illetve a hivatalos szervizeiket, hogy mostantól nem kell több hetes szállítási idővel számolni az aksik kapcsán. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden boltban vagy szervizben raktárról elérhető egy tucat akkumulátor, de ha várni is kell, akkor csupán egy pár napról van szó, ami jelentős javulás a 4-6 hetes várakozásokhoz képest. Az Apple egyébként jelezte a beszállítói felé, hogy egy cserére leadott készülék 5 munkanapot vehet igénybe.

Hogy a csökkenés hátterében mi áll, az hivatalosan nem tudott. Feltehetően a legtöbb felhasználó immáron cseréltette az akkumulátorait a régebbi iPhone modelljeiben, így a csökkenő igények miatt ezzel arányosan minimalizálódott az almások határideje.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Fap Fap Fap - 2018.05.15. 23:03

    Mi lenne, ha nem a felbontast es a fenyerot novelnek tovabb, hanem a 200 ezres telom mondjuk kibirna egy 8 oras muszakot toltes nelkul?

  2. Bubad - 2018.05.21. 11:24

    Az én esetem igazán “korrekt” volt minden résztvevő oldaláról.
    Iphone 6 plus rendelkezett biztosítással, sajnos leejtettem , ez már gari időn túl volt. Elvittem az Idokihoz, ahol kicserélték az elő és a hátlapot, potom 98.000 ft ért. Nekem megérte mert biztosító úgOs kifizeti gondoltam rendben lesz a telefonom, de nem így lett!! A törött kijelzőm is hibátlanul érzékelt, minden funkcióban jobb volt mint az az rossz minőségű előlap amit az idokinál nem olcsón beszereltek. Természetesen most az akkucsere programba sem fértem bele, mert nem gyári a kijelzőm, bár nem tudom annak mi köze az akkuhoz! A telefon használhatatlan, ugrál remeg a kép, nyomkodja önmagát ezerrel telefonálgat helyettem is random…. több szervízbe elvittem azt mondták sajna nem gyári, gagyi érintő került bele….

Szólj hozzá Te is!