A YouTube immáron támogatja az iPhone X egyik legjobb funkcióját

HusztiD 2018.05.14. 15:55 Egyéb, iOS, iPhone 1 db 515

iphone-x-youtube-hdr

Az elmúlt napok folyamán iOS-en frissült a YouTube alkalmazása, mely egy nagyon hasznos újdonságot kapott, melyre régóta vártunk, mint almás felhasználók. Ha megnézzük a frissítés részleteit, akkor ugyan nem derül ki számunkra, hogy mi az, ugyanis lényegében csak apróbb hibajavításokra hivatkoznak.

Nos, a jó hír, hogy ezennel a YouTube hivatalos iOS alkalmazása támogatja a HDR funkciót. Ez azt jelenti, hogy ha újabb készülékkel rendelkezünk, akkor a videóknál a minőségnél kiválaszthatjuk, hogy milyen minőségben nézzük meg – a frissítés óta alapértelmezetten beállítja a funkciót az alkalmazás azon videóknál, melyeknél engedélyezett a funkció. Igazából csak az iPhone X-nél érhető el az igazi HDR, ami gyönyörűen néz ki az OLED kijelzőjén, viszont az iPhone 8-as modellek és a legutóbbi iPad Pro processzorai egyaránt támogatják a funkciót, csak éppen egy fokkal kevésbé csodálatosabb a szép, mint a csúcsmodell esetében.

A HDR ‘high dynamic range’-et jelent, vagyis magyarán mondva ‘nagy dinamikatartományú kép‘-ként ismerhetjük. A HDR által lényegében egy sokkal színesebb, szebb és egyben részletgazdagabb képet kapunk, mint azok a kontentok, melyek ezt nem támogatják.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Fap Fap Fap - 2018.05.15. 23:01

    Semmi ertelme nincs a telos youtubenak, hogy nem tudom lezarni se a kepernyot lejatszas kozben.

    Jo, hogy laptopon nem all le magatol. Nem tudom ki szereti ezt hasznalni zene vagy barmilyen mas adas hallgatasra, mert teljesen alkalmatlan ra.

Szólj hozzá Te is!