Nem lesznek új MacBook Air modellek a idei WWDC konferencián

HusztiD 2018.05.04. 10:55 iPhone 0 db 317

macbook-pro-touch-bar-1

Egy jó ideje hallani arról, hogy egy teljesen új MacBook Air felhozatalon dolgoznak a kaliforniaiak, melyek nem csak új dizájnt kapnak, de Retina kijelzőt egyben a jobb hardverekkel egyetemlegesen. Korábban pletykaszinten felmerült, hogy esélyes lehet egy WWDC ’18 konferenciai debütálás, azonban mindezt most megcáfolja a Digitimes legújabb beszámolója.

A jelenlegi hírek szerint az almások valóban újragondolták a MacBook Air vonalat, hiszen vékonyabb kialakítást kap, ami mellett a Retina kijelző és az Intel legújabb notebook processzora is helyt kapnak benne. A problémát csupán azt jelenti, hogy az almások nem tudnak vele időben elkészülni, így csúsztatják annak a megjelenését. Amennyiben hitelesek a mostani infók, akkor a harmadik negyedévre várható az új széria megjelenése, hiszen addigra utoléri magát a tömeggyártással az Apple.

Természetesen mint minden Digitimes által leközölt pletykát, úgy ezt is érdemes kellő óvatossággal kezelni. Reméljük, hogy valóban nem feledkezik meg az Air vonalról az Apple, s még idén jönni fog egy jobb, gyorsabb és talán olcsóbb felhozatal.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!