Hónapokat csúszik a Facebook okoshangszórója

HusztiD 2018.05.02. 13:55 Egyéb, HomePod 0 db 80

homepod-siri

Jó ideje pletykaszinten felmerült, hogy a Facebook idén május folyamán beszáll az okoshangszórók piacára, azonban most a Cambridge Analytica értesülései szerint leghamarabb csak októberben érkezhet a közösségi háló új terméke. Sajnos pontos hírek egyelőre nincsenek arról, hogy miért csúszik.

Az eredeti tervek szerint úgy volt, hogy a Facebook a május folyamán megrendezésre kerülő F8 konferencián mutatja be az okoshangszórót. Sajnos nem tudni, hogy mi lehet a pontos ok, de felmerült, hogy 20 százalékkal kevesebb terméket gyártanak le idén, mint azt eredetileg tervezték. Elviekben a jövő évi gyártás az a korábbi ütemterv szerint fog haladni.

Egyébként igen ingatag területre fog belépni a Facebook. Ha azt nézzük, akkor már az Apple is későn lépett be, hiszen a tavaly nyár folyamán felfedett HomePod csak az idei év elején érkezett meg. Felmérések alapján pedig az Amazon Echo a legkelendőbb, melyet a Google Home, majd a HomePod követ. Hogy pontosan milyen lesz a Facebook saját elképzelése, azt leghamarabb csak októberben tudhatjuk meg – már amennyiben hitelesek a mostani infók.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!