Arányaihoz képest gyengén teljesít az iOS 11

HusztiD 2018.04.26. 09:55 iOS 1 db 185

01_iOS_11.3_is_released

A tavalyi WWDC ’17 konferencián bemutatott iOS 11-hez nagy reményeket fűzött az Apple, azonban amikor szeptember folyamán kiadták, akkor több negatív felhasználói visszajelzést kaptak. Ez meglátszott az első hetek és hónapok statisztikáin, de úgy tűnik, hogy továbbra sem annyira derűs a helyzet, mint mondjuk egy évvel korábban.

Az Apple az elmúlt napokban osztotta meg legújabb adatait arról, hogy milyen iOS verziók futnak a felhasználók készülékeink. Ahogyan láthatjuk, viszonylag nagy, 76 százalékos szeletet tudhat magának az iOS 11, míg az iOS 10 19-et és az ezeknél korábbi rendszerek pedig 5 százalékot. Persze nem olyan rossz ez a 76 százalék, azonban ha az előző éves, iOS 10-es adatokhoz viszonyítva mérjük, akkor ott tavaly február második felében már 79 százalékon járt a tizedik főrendszer.

ios11adoptionratesapril

Természetesen ahogy teltek a hónapok, az Apple úgy adott ki újabb frissítéseket és hibajavításokat, így akik a kezdetben bizonytalankodtak az iOS 11-gyel szemben, azoknak most megpróbálják visszanyerni bizalmukat az almások.

Ti melyik iOS verziót nyúzzátok?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.04.30. 23:57

    Én sajnos a 11-et. Feleségem kitart a 10-es mellett amit maximálisan megértek és támogatom is. Látja hogy mit össze kínlódok a 11-el… Viszont mindig letölti a11-et a telefonja magától… Ezt nem értjük. Viszont havonta törölnöm kell a telefonja tárhelyéről.

Szólj hozzá Te is!