A Huawei az iPhone X bemutatását évekkel megelőzően megtervezte a belógó kameraszigetet

HusztiD 2018.04.24. 15:55 Egyéb, iPhone 1 db 566

Not-everyone-likes-the-horns-that-the-TrueDepth-camera-creates-in-the-phone-display

A tavaly szeptemberben bemutatott iPhone X eléggé felkavarta azt a bizonyos állóvizet az iOS és az Androidos felhasználók között, s eléggé felemásan vélekedtek róla. Szűk fél év elteltével viszont több olyan gyártó is akadt, kik lemásolták az Apple megoldását kezdve az Asus ZenFone 5-től az OnePlus 6-on át a Huawei P20-as modellekig.

Ezúttal a Forbes magazinnak volt szerencséje diskurálnia kicsit a Huawei vezetőjével, Li Changzhuval, aki olyan érdekes dolgot árult el, mely alapján ők már az iPhone X előtt terveztek egy hasonló megoldást. Ha hihetünk a fejesnek, akkor ezelőtt 3-4 évvel felmerült náluk a téma, azonban hamar elvetették az ötletet, ugyanis úgy találták, hogy nem lennének sikeresek vele. Erre az Apple bemutatta a TrueDepth kamerarendszert, s azóta a legtöbben azt másolják.

A Huawei egy kínai gyártó, így fontos volt számukra, hogy eleget tegyenek saját felhasználóiknak. Li szerint a kínai emberek a tökéletességet, szimmetriát és a letisztultságot szeretik, s ha bemutattak volna egy olyan telefont, ahol belóg egy kamerasziget, akkor azt nem fogadták volna örömmel. Ennek ellenére a kaliforniaiak léptek egy bátrat, s azzal a lendülettel sikeresek lettek, s elmondhatják, hogy megelőzték a Huaweit, akik hezitáltak piacra dobni egy hasonló telefont.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2018.04.25. 06:18

    A RedBull története is hasonlo.

Szólj hozzá Te is!