Jelentősen drágulhat az iPhone X utódja; alkalmazottai előtt jócskán befenyített az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2018.04.21. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 244

Ez a hét is gyorsan elrepült, s az elmúlt napokban számos érdekes hírünk volt, melyek közül összeszedtük a legjobbakat.

maxresdefault

Nem hogy olcsóbb, de jelentősen drágább lehet a második generációs iPhone X

Ha követitek az Apple körüli híreket, akkor tudhatjátok, hogy jelenleg pletyka szinten három iPhone modellre számít a tech világ. Elviekben lesz az iPhone X utódja, melyet 899 dollártól szerezhetünk be, míg a nagyobbik tesóját, az X Pluszt 999-től, illetve a 6,1 colos LCD kijelzővel szerelt testvérét nagyjából 749-849 dollárért.

iphone-x-5

Bővebben itt.

Befenyítette szivárogtató alkalmazottait az Apple

A Bloomberg újabb beszámolója szerint az Apple értesítette alkalmazottait, melyben a szivárogtatás veszélyeire hívja fel a figyelmet. Sajnos, vagy nem sajnos tudjuk, hogy minden évben voltak komoly szivárogtatások, így a hivatalos bejelentések előtt nem egy olyan eset volt, hogy már hetekkel megtudtuk, mire számíthatunk.

gold-iphone-x

Bővebben itt.

Kuo: az Apple felpörgeti eladásait, így iszonyatosan olcsó lesz a 6,1 colos iPhone

A KGI jól ismert elemzője, Ming-Chi Kuo új beszámolót adott ki, ahol az idei évre várt 6,1 colos LCD kijelzővel szerelt telefonról mondott némi újdonságot. Amennyiben igazak az elemző jóslatai, akkor idén nem egy, hanem egyenesen két darab 6,1 colos modellt adhat ki az Apple az 5,8-as és 6,5-ös OLED-es iPhone mellett. A két telefon közül az egyik egy, míg a másik dupla SIM-mel kerül forgalomba.

_1518084713

Bővebben itt.

Mi a helyzet az AirPower-rel?

Immáron a negyedik hónapban járunk, azonban az Apple eddig még mindig nem ejtett egyetlen egy szót sem az AirPower töltőállomásáról. A kaliforniai vállalat még tavaly szeptember folyamán, az iPhone X és a nyolcas modellek eseményén mutatta be a saját töltőpadját, s az akkori ígéretek szerint 2018. elejére volt várható. Azóta eltelt lassan négy hónap, de jelenleg semmilyen hivatalos hintést nem árult el a kaliforniai vállalat. Mikor jön? Mennyibe fog kerülni? Egyszerűen semmilyen Apple által megerősített információt nem tudunk róla.

AirPower

Bővebben itt.

Az iPhone X újdonságát koppintja le a hamarosan bemutatásra kerülő Android P

Droidos felhasználóknak jó hír, hogy a Google egy hónapon belül bemutatja az úgynevezett Android P rendszert, mely számos újdonságot hoz. Mint tudjuk, hetekkel ezelőtt számos iPhone X hasonmás telefont bemutattak az Apple riválisai, de a mostani eset érdekessége, hogy a Google ezúttal szoftveresen több dolgot is lemásolt az iPhone X-ről.

iphone-x-earpiece-800x565

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében új képek szivárogtak ki az állítólagos arany színű iPhone X-ről, melyet idővel kiadhat az Apple, majd kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo szerint iszonyatosan gyenge kereslet mutatkozik az elkövetkezendő egy évben a HomePod-ra. Egy ideje pletykaszinten hallani az Apple saját fejhallgatójáról, melyről most egy remek koncepcióvideót is láthattunk, majd jött egy érdekes hír, mely szerint az iPhone 6s Plus modelleket Kína helyett Indiában gyárthatják le.

apple

A hét második felében az Apple-nek köszönhetően kiderült, hogy mégis miért jó iPhone felhasználónak lenni, illetve felbukkant a hír, mely szerint az almások nem most, hanem már két évvel ezelőtt gondoltak egy hajlítható iPhone-ra. Összeszedtük, hogy mit várhatunk az Apple-től az elkövetkezendő évek folyamán most, hogy immáron 100 százalékos megújuló energián alapszik tevékenységük, nem utolsó sorban pedig újabb jeleket hintett el az Apple, mely alapján hamarosan érkezhet az iPhone SE 2.

Ezek voltak a 2018-as év tizenhatodik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Tartsatok velünk jövő héten is, hiszen biztosan lesznek újabb izgalmas híreink, s az azt követő héten pedig kiderül, hogy milyen eladásokat produkált az Apple az első negyedévben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!