Jelentős növekedés elé néz az Apple Music

HusztiD 2018.04.20. 14:55 Apple Music 1 db 175

macos-itunes12-7-ios11-apple-music-hero

Ha visszaemlékeztek, akkor az utóbbi hetekben számoltunk be, hogy az Apple Music immáron átlépte a 40 millió előfizetői mérföldkövet. Az amúgy sem kis számnak nevezhető mérföldkőről érdemes tudni, hogy ezt megelőzően egy hónappal még csak 38 milliónál jártak az almások, így egészen szép teljesítménynek nevezhető a havi 2 milliós gyarapodás.

A Macquarie Capital egyik elemzője, Ben Schachter arról számolt be, hogy ha folytatódik a trend, akkor éves szinten 40 százalékot nő az almások zenei szolgáltatásának a tábora. Legalábbis ilyen arányokat jósol az elkövetkezendő három évre, ha továbbra is ilyen ütemben sikerül az Apple-nek megnyernie a felhasználóit. Ha sikeres lesz a HomePod, akkor természetesen több előfizetőre tesznek szert, de egyelőre ez még a jövő titka, hiszen még most fog jobban elterjedni az okoshangszóró.

Nem csoda egyébként, hogy mindennél jobban próbálkozik az Apple, ugyanis nem olyan rég számoltunk be arról, hogy az idei év végére akár 90 millió fölött lehet a Spotify előfizetőinek száma, így ezen arányokhoz hasonlítva lesz mit bepótolniuk.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tolembol - 2018.04.21. 08:40

    Hosszu, boldog mult elott allunk! :-)

Szólj hozzá Te is!