Az Apple már két évvel ezelőtt gondolt egy hajlítható iPhone-ra

HusztiD 2018.04.18. 15:55 Apple, iPhone 1 db 200

curved-iphone-concept-idrop-news-x-martin-hajek-2

Még hó elején számoltunk be arról, hogy hajlítható iPhone-on dolgozik az Apple, ezt követően pedig a jól ismert Martin Hajek is elkészítette első koncepcióképeit a telefonról. Az utóbbi hónapokban nem egyszer merült fel a téma, azonban most látott napvilágot egy újabb szabadalom, amely erre ad következtetést.

Az Apple még 2016. folyamán adta be a hajlítható telefonra vonatkozó szabadalmát, azonban még csak most fogadták el az Amerikai szabadalmi és védjegy-hivatalnál. Ez az eset még nem jelenti azt, hogy készen lennének az első hajlítható iPhone prototípusok, de mint tudjuk, az almások szeretnek időben felkészülni a jövőbeli technológiákra, s előre levédetni azokat, ugyanis több szabadalmi-troll szokta őket ilyenek miatt támadni, ha valamit nem védetnek le időben.

Természetesen jelenleg még messze van, mire bemutatkozhatnak az első ilyen telefonok. A napokban felmerült, hogy az almások riválisai már az idei év végén bemutathatják az első hajtogatható telefonokat, amennyiben minden jól megy, azonban mire az Apple hasonlóval áll elő, oda még évek is kellhetnek, hiszen mint tudjuk, a kaliforniaiak szeretik inkább tökéletes közeli állapotra csiszolni a technológiát, minthogy elsőnek bemutassanak egy félkész terméket.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisztián - 2018.04.19. 14:55

    Van az már 3 éve is, és be is mutatták a hajlítható iPhone 6-ot.:)

Szólj hozzá Te is!