Képeken a kiszivárgott arany színű iPhone X

HusztiD 2018.04.16. 09:55 iPhone 1 db 440

gold-iphone-x

Tavaly szeptemberben mutatta be jelenleg piacon lévő okostelefonjait az Apple. Mint tudjuk, a csúcsmodell, vagyis az iPhone X csupán két színben érhető el, míg a nyolcas modellek háromban. Az almások nem kommentálták, hogy miért maradt ki az arany kivitel az iPhone X-ből, de későbbi pletykák szerint gyártási nehézségei akadtak a kaliforniai vállalatnak.

Ezúttal az FCC oldalára került fel egy kisebb rakás kép egy arany színű iPhone X-ről. Jelenleg nem tudni, hogy mennyire hitelesek az alábbi képek, így érdemes erős fenntartással kezelni. Ahogyan láthatjuk, az üveghátlapos megjelenésnek köszönhetően a telefon kinézete hasonló az arany színű iPhone 8-hoz, azonban a keret az szintén acélból van, mint a piacon lévő iPhone X modellek esetében, így itt másabb árnyalatot kap maga a szín

Az Apple pont előző héten dobta piacra a RED iPhone 8 modelleket, így ebből kifolyólag kicsi az esély, hogy újabb modelleket adna ki. Igazából sokan vártuk, hogy az iPhone X-ből egyaránt elérhető lesz egy Product RED kiadás, de erre eddig nem került sor. Viszont az egyáltalán nem kizárt, hogy az ősszel érkező csúcsmodell arany kivitelben is elérhető lesz, így ha más nem, de az alábbi képek alapján megtekinthetjük, hogy nagyjából hogyan fog kinézni.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jani - 2018.04.16. 11:16

    Hol a 3 kamera…?

Szólj hozzá Te is!