Jelentős fejlődések várhatóak az Apple szoftvereire

HusztiD 2018.04.16. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 312

screen-shot-2017-06-06-at-8-43-39-am

Ahogyan a napokban arról beszámoltunk, a Google egyik veterán vezetőjével erősíti tovább csapatát az Apple, aki elviekben a Siri részlegben fog tevékenykedni. Most nem olyan régen viszont egy újabb hasonló esetről számolt be a Bloomberg csapata, hiszen az Amazon-t és a Google-t megjárt Jon McCormack csatlakozott az almásokhoz.

Sajnos érdemi információkat nem tudni az ügyről, viszont azt igen, hogy mindez hivatalos, hiszen a Bloomberg számára megerősítette az esetet az Apple. Ha ellátogatunk Jon LinkedIn profiljára, akkor ott látható, hogy most áprilistól kezdett el a kaliforniaiaknál dolgozni, s azon belül a szoftver csapatát erősíti, s vezetői feladatkörben kapott helyet.

Ha csak az elmúlt hetek történéseit nézzük, akkor láthatjuk, hogy az almások kezdenek egyre több olyan ismertebb munkaerőre szert tenni, kik által remélhetően sokkal jobbak lesznek a jövőbeli szoftverek. Elég csak példának az iOS 11-re gondolni, hiszen a megjelenését követően többen negatív hangot adtak az új frissítésnek, azonban ha sikerül kellő mennyiségű és természetesen minőségű szakemberre szert tenniük, akkor reméljük, hogy a jövőben már nem csak félkész rendszereket dobnak piacra, s jelentős változásokra számíthatunk.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!