Megérkezett az eddigi legdögösebb iPhone 8; tripla kamerát kapnak a jövőbeli iPhone modellek – mi történt a héten?

HusztiD 2018.04.14. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 307

Ismételten elmondhatjuk, hogy eltelt egy újabb hét, így szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit arra az esetre, ha lemaradtatok volna az aktuális történésekről.

maxresdefault

Íme az eddigi legvagányabb telefon, a fekete előlapos Product RED iPhone 8!

Mondhatni mint derült égből a villámcsapás, úgy bukkant fel az Apple kínálatában a Product RED iPhone 8. Nincs két napja, hogy felmerült a pletyka, majd magyar idő szerint tegnap késő délután már az Apple oldalán is felbukkant az iPhone 8 új köntösben. Mint tudjuk, nem ez az első ilyen telefonja a kaliforniaiaknak, ugyanis tavaly ilyenkor dobták elsőnek piacra az úgynevezett Product RED készüléket, mely felemás sikereket aratott.

screen-shot-2018-04-09-at-10-39-49-am

Bővebben itt.

Hiába ígérték az 2018-ra, következő évre csúszik az új Mac Pro

Közel egy éve jött a hivatalos információ, melyben az almások azt ígérték, hogy 2018. a Mac éve lesz. Ehhez képest igazán jól indult az idei év, ugyanis már javában piacon volt az iMac Pro, illetve további reményekkel vártuk, hogy az Apple más termékeit egyaránt frissítse, köztük a  Mac Prót, vagy a MacBook vonalat.

concept-modular-mac-pro-2-e1513700201262

Bővebben itt.

A Huawei P20 Pro után az Apple is tripla szenzoros iPhone modellekkel támadna?

Ha nyomon követitek a tech világ történéseit, akkor tudhatjátok, hogy a Huawei volt az első olyan gyártó, ki nemrég bemutatta a tripla kamerával felszerelt okostelefonját, a P20 Prót. A telefonban egy 8, egy 20 és egy 40 megapixeles szenzor kapott helyet, ami által a gyártó szerint kiemelkedő, csodálatos felvételeket készíthetünk.

huawei_p20_pro_2

Bővebben itt.

2018 a változás éve – idén végleg elköszönhetünk a Touch ID-től

Amikor az Apple tavaly szeptemberben bejelentette az iPhone 8 okostelefonokat, s mellette az új csúcsmodellt, az iPhone X-et, akkor egyértelműen látszott, hogy milyen irányba mennek tovább. Mondhatni innentől kezdve már meg vannak számolva a korábbi Home gomb és Touch ID-val szerelt iPhone modellek napjai, ugyanis a jövőben egy teljesen új irányt vesz a kaliforniai vállalat.

iphone8plus-product-red_front_041018

Bővebben itt.

Hamarosan kukázza a 32 bites alkalmazásokat az Apple a Mac App Store-ból

Az Apple eddig még csak a macOS korábbi béta kiadásaiban tesztelte a felhívásukat, azonban az elmúlt napok folyamán a felhasználók számára is felbukkantak bizonyos hibaüzenetek, melyek akkor jelentkeznek, amikor elindítunk egy 32 bites alkalmazást. Ekkor a rendszer értesít minket, hogy az adott appot 64 bitesre kell frissíteni, hogy javítsuk annak kompatibilitását.

macbook-pro-13-inch1

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején láthattuk a legújabb és talán az eddigi legjobb iOS 12 koncepcióvideót, majd beszámoltunk, hogy érdekes jelenség fogadta a francia Apple Store látogatóit, ugyanis tüntetők halottnak tetették magukat. A napok folyamán Tim bejelentette, hogy immáron 100 százalékban megújuló energiaforrásokon alapszanak a vállalat tevékenységei, majd jött a hír, hogy két éven belül kukázhatják az Intel processzorait a jövőbeli Mac modellekből.

2560x1440-white-solid-color-background

A hét második felében megérkezett a legelső Product RED iPhone 8 unboxing videó, majd ezt követően újabb információk jöttek a jövőbeli hajtogathatós telefonokról. Sajnos az elmúlt napokban kiderült az, amiről régóta csicseregtek a madarak, hiszen leváltották az Apple Music fejesét, Jimmy Iovine-t, végül pedig beszámoltunk, hogy még az Apple-t is meglepte a HomePod gyenge szereplése.

Ezek voltak a 2018-as év tizenötödik hetének legérdekesebb hírei. A jövő héten esélyes, hogy újabb bétákat ad ki az Apple, ezen felül pedig további számos hírre számíthatunk. Addig is, jó pihenést mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!