Még az Apple-t is meglepte a HomePod gyenge fogadtatása

HusztiD 2018.04.13. 10:25 HomePod, Pletykák 3 hozzászólás 212

homepod-pair

Bloomberg új beszámolója szerint még maga az Apple is bizonytalan a nem olyan régen piacra dobott HomePod kezdeti fogadtatását illetően. A madarak csicsergése alapján az almások csökkentettek a berendelt mennyiségen az Inventec Corporation felé, akik pont az okoshangszóró gyártásáért felelősek.

Egy meg nem nevezett, de a forráshoz közel álló informátor erősítette meg a hírt, mely alapján a kaliforniaiak március végén csökkentették a berendelt mennyiséget a korábban tervezetthez képest. Pontos számokról ugyan nem szólnak a hírek, azonban a Slice Intelligence szolgált egy előrejelzéssel a Bloomberg felé, kik szerint az almások meglehetősen szolid számokat produkáltak.

A számítások alapján az első 10 hét leforgása alatt az eladott okoshangszórók 10 százaléka volt HomePod, míg további 73 az Amazon Echo, míg újabb 14 a Google Home-ért volt felelős. Mi több, visszakanyarodva a meg nem nevezett forrás szerint több olyan Apple Store van, ahol kevesebb, mint 10 HomePod-ot adnak el napi szinten, de természetesen a Bloomberg részére ilyen infókat nem erősített meg az Apple.

Illik megjegyezni, hogy az okoshangszóró egyelőre kevés országban érhetőek el, így érdemes lesz hónapok múlva megnézni, hogy hogyan produkál, mikor sokkal elterjedtebb lesz.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Zoli - 2018.04.13. 17:51

    Én is gondolkodtam rajta, hogy veszek egyet, de évek alatt, beszereztem 4 hangszórót, különbözô helyeken elhelyeztem, nem is került sokba, most már elkéset az apple ezzel az okashangszóró dologgal!

  2. Fap Fap Fap - 2018.04.15. 21:58

    Szerintem is kar volt lefejleszteni az utan, hogy te vettel magadnak hangfalat.

  3. Zoli - 2018.04.16. 17:42

    Te biztos veszel, hogy ilyen jó pofa vagy!?

Szólj hozzá Te is!