Az Apple leváltotta Jimmy Iovine-t

HusztiD 2018.04.12. 13:55 Apple Music, Egyéb 1 db 181

Jimmy-Iovine-Net-Worth-1280x740

Az utóbbi hónapokban nem egyszer olvashattunk a jól ismert Jimmy Iovine-ról, ki eddig az Apple Music részleg fejese volt. Elsőnek jött a pletyka, mely szerint otthagyja a vállalatot, azonban ezt ezzel a lendülettel gyorsan megcáfolta. Nem sokkal később pedig jött egy újabb infó, mely szerint kicsit háttérbe szorul kedvenc emberünk.

Előző héten számoltunk be, hogy új mérföldkőt ért el az Apple, hiszen immáron 40 millió előfizetője van a szolgáltatásnak. Pár nap elteltével viszont arról kell hírt adnunk, hogy a vállalat Oliver Schusser-t nevezte ki az új vezetőnek. Jelenleg arról nincsenek információk, hogy pontosan mi lesz Iovine sorsa, azonban a szóbeszédek szerint továbbra is az Apple Music csapatát fogja erősíteni, csak kicsit másképp.

Oliver egyébként régi motoros az Apple-nél, ugyanis az elmúlt 14 év folyamán egyenesen Eddy Cue kezei alatt dolgozott, ahol az App Store-t és az iTunes-t illetően voltak feladatai. A mostani új kinevezés semmilyen hatással nem lesz a szolgáltatásra, de kíváncsian várjuk, hogy hogyan alakul a két úriember további pályája.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. vistu88 - 2018.04.13. 20:44

    Az apple music eléggé levan maradva a spotihoz képest! Lehet h ő volt az oka, remélem ezzel lesz előrelépés

Szólj hozzá Te is!