Face ID támogatást kapott a Garageband – ennyire még nem volt mókás a program használata

HusztiD 2018.04.03. 15:55 iOS, iPhone, Videók 1 db 374

maxresdefault

Az iPhone X-ben bemutatkozott TrueDepth kamerarendszer képes arra, hogy arcunk alapján hitelesítsen. Ennyinél azonban nem állt meg az Apple, ugyanis mint tudjuk, általa elérhető az Animoji, illetve különféle alkalmazások, mint a Snapchat is sokkal pontosabb felvételt készít arcunkról, így sokkal jobb filtereket pakolhatunk fel.

Nem olyan régen frissült a Garageband iOS-en, így természetesen az Apple zeneszerkesztő alkalmazása is megkapta a Face ID támogatást. Kérdezhetnénk, hogy mégis miért, vagy hogy mi értelme ennek, azonban érdemes az iPhonedo YouTube csatorna egyik legújabb felvételét megnézni, s kiderül, hogy voltaképp mire jó.

Lényegében az előlapi kamerarendszer által képesek vagyunk a szintiknél felváltani az úgynevezett modulációs kereket, míg gitárnál egy wah pedált. Igazából eléggé jópofa ötlet, illetve a használata is mókás, de nem hisszük, hogy ez lesz a Garageband egyik megváltó újdonsága. Viszont aki szeret zenélni és rendelkezik egy iPhone X-szel, annak mindenféleképpen érdemes lesz kipróbálnia már csak a móka kedvéért.

Mit szóltok az új frissítéshez?

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. vistu88 - 2018.04.04. 20:47

    Na ez tetszik! Igazán apple ös ötlet!

Szólj hozzá Te is!