Tarolni fog az új 9,7 colos iPad; egyelőre egyeduralmat érez az iPhone X – mi történt a héten?

HusztiD 2018.03.31. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 362

Eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött, ugyanis az Apple kedd este megtartotta a várva várt oktatási eseményét, mellette pedig még számos érdekes híreink is voltak.

40315786634_84a71d71d0_b

Tavaszi Apple event összefoglaló

Ahogyan vártuk, magyar idő szerint ma este 5 órakor tartotta a speciális, oktatási eseményét az Apple. Az elmúlt napok folyamán számos pletykát olvashattunk, hogy mit várhatunk, s a jó hír, hogy voltak, melyek ezek közül megvalósultak, illetve nem csak az oktatásban résztvevők számára kedvezett kedvenc vállalatunk.

ipad-2018

Bővebben itt.

Drága előállítása miatt képtelenek komoly Face ID riválist bemutatni az Androidos gyártók

Amikor az Apple előző év szeptemberében bemutatta az iPhone X-et, akkor a vállalat vezetői kihangsúlyozták, hogy nagyjából 1,5-2 éves előnyben vannak a riválisaikhoz képest a fejlett TrueDepth kamerának köszönhetően. A Digitimes legújabb beszámolója szerint nem igazán lőttek mellé az almások, ugyanis jelenleg még nagyon drága integrálni eme technológiát.

apple-iphone-x-2017-iphone-x_70

Bővebben itt.

A vártnál hamarabb kezdi meg az iPhone X utódjának gyártását az Apple

Tudjuk nagyon jól, hogy előző év folyamán kicsit megcsúszott az iPhone gyártás terén az Apple. Szeptemberben ugyan bemutatták az iPhone X-et és a nyolcas modelleket, de mint tudjuk, csak utóbbiaknak sikerült még ugyanebben a hónapban megjelennie, míg a csúcskészülékre novemberig kellett várni.

iphone-x4

Bővebben itt.

Új dizájn mellett nagyobb kijelzővel érkezik a negyedik generációs Apple Watch

Az utóbbi hetekben jóformán minden fontosabb Apple termékről olvashattunk valamilyen új információt, azonban a negyedik generációs okosóra nem volt közöttük. Ezúttal ismételten a jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo osztott meg néhány információt azzal kapcsolatosan, hogy voltaképp mire számíthatunk.

apple-watch-spring

Bővebben itt.

Megéri az új 9,7 colos iPad-re lecsapni? Avagy ennyi mindenben különbözik a 10,5 colos iPad Prótól

Mint azt jól tudjuk, kedd este új iPad-et mutatott be az Apple, melynek egyik nagy húzóereje az olcsó árszabása, ugyanis magyar forintban mérve 117 ezer forinttól szerezhetjük be. A két napja megrendezett eseményen ugyan bemutatták a tabletet az almások, azonban pár alapvető információn kívül nem sok minden derült ki róla.

ipaddisplaydesign-800x628

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében jött egy olyan hír, mely szerint két év múlva hajlítható iPhone modelleket mutathat be az Apple, majd azt szintén megtudhattuk, hogy ha minden jól megy, akkor idén rekord mennyiségű iPhone-t adhat el az Apple. Sajnos az iPhone SE 2-t még mindig nem mutatta be az Apple, azonban lehetséges, hogy azok teljes egészét Indiában gyártatják le, illetve kiderült, hogy jelentősen olcsóbbak lehetnek az idei év modelljei az almásoknak.

apple-may-be-working-on-a-foldable-iphone2-1507793403

A hét második felében újabb koncepciót kaptunk a jól ismert Martin Hajektől, aki ezúttal azt képzelte el, hogy milyen lenne a piros iPhone X, majd láthattuk, hogy immáron a Xiaomi a sokadik olyan gyártó, mely legújabb csúcskészüléke az iPhone X-ből merít. Jó hír, hogy az Apple megerősítette az iOS 11.4 érkezését, illetve csütörtök este folyamán végre megjelentek a legújabb szoftverek, mint az iOS 11.3, macOS 10.13.4, watchOS 4.3 és a tvOS 11.3.

Ennyi jutott a 2018-as év tizenharmadik hetére. Mivel az elmúlt napok folyamán tartotta meg a tavaszi eseményét az Apple, valamint az új szoftvereket is kiadták, így feltehetően egy kis pihire számíthatunk, de ettől függetlenül biztosan lesznek további érdekes hírek és történések. Kellemes húsvéti ünnepeket minden kedves olvasónknak!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!