Őrülten kedvezményes kijelzőcserét hirdetett az iDoki!

HusztiD 2018.03.28. 17:55 iDoki, iPhone, Kiemelt hírek Őrülten kedvezményes kijelzőcserét hirdetett az iDoki! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 1 425

iphone-kijelzo

Új akciót hirdet az iDoki, melynek berkein belül lényegesen olcsóbban cseréltethetitek ki a különféle iPhone modellek kijelzőit. A korábbi áraihoz képest jelentős árcsökkenéssel vár rátok a szervizcsapat, ami mellett egy üvegfóliával is megajándékoznak, hogy legközelebb ne a törött kijelződ miatt találkozzatok. A legújabb akció visszavonásig érvényes.

Sajnos akármennyire vigyázunk szeretett készülékeinkre, bizonyos helyzetekben elkerülhetetlen a véletlenszerű károkozás. Elég csak, ha egy óvatlan pillanatban kiesik a kezünkből, miközben épp a zsebünkből húznánk elő a telefont. Ha szerencsénk van, akkor kisebb sérülésekkel megúszhatjuk az ejtést, de nyilván ez függ attól, hogy milyen felületre zuhan az iPhone. Szerencsétlenebb esetben egy bepókhálósodott készüléket vehetünk fel.

Erre kínál megoldást az iDoki. Ne felejtsétek el, hogy minden kijelzőcsere alkalmával egy ajándék üvegfóliát kaptok az adott készülékre, így eleve sokkal nagyobb biztonságban tudhatjátok telefonjaitokat. Az alább feltüntetett árakkal várja minden kedves vásárlóját az iDoki.

29550144_10204417581715141_1059574607_n

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontjáról vállalják a hozzájuk futárszolgálattal eljuttatott Apple termékek gyors és szakszerű szervizelését kedvező áron.

Látogass el üzleteikbe, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében és Pesten a Báthory utcában. Amennyiben az akcióval kapcsolatos felmerülő kérdésed van akkor nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felvehetitek velük a kapcsolatot: www.idoki.hu.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!