Hamarosan a mezei iPad-eket is támogatni fogja az Apple Pencil

HusztiD 2018.03.27. 09:55 Egyéb, iPad 0 db 155

apple-pencil-780x438

Az utóbbi hetekben nem igazán hallottunk a KGI ismert elemzőjéről, Ming-Chi Kuoról, azonban nem olyan rég ismételten felszólalt, hogy szerinte mit várhatunk. Mint tudjuk, a jelenleg piacon lévő Apple Pencil kizárólag az iPad Pro modelleket támogatja, de a szakember szerint ez nemsokára változni fog.

Mint tudjuk, hamarosan megrendezésre kerül az Apple tavaszi eseménye, ahol várhatóan nem csak olcsóbb MacBook Air modell mutatkozik be, hanem lesz egy sokkal olcsóbb 9,7 colos iPad egyaránt. No már most Kuo úgy hiszi, hogy az új belépőszintű mezei iPad szintén támogatni fogja az Apple Pencilt. Ezzel a lépéssel pedig megduplázhatják eladásaikat az almások, amivel 9-10 millió ceruzát adhatnak el az idei év folyamán.

Arról sajnos nem mesélt az elemző, hogy mi lesz a korábbi iPad modellekkel. Szoftveresen érkezik egy javítás, ami által támogatva lesznek? Esetleg csak az innentől megjelenő iPad-ek fogják támogatni? Nem kizárt. Mindenesetre várjuk ki az eseményt, hisz utána úgyis okosabbak leszünk.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!